|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Dział ogólny o daciach - Wizyta u logy
Jarosław P - 2012-09-20, 09:36 Temat postu: Wizyta u logy Wczoraj przy okazji ubezpieczenia auta na czwarty rok ( 1059 PLN ). odwiedziłem serwis i salon daci.Pytałem o wymiane żarówek podświetlenia pokręteł nawiewów - niestety za wymiane tych akurat żaróweczek pobierają opłatę 50 PLn + cena żarówek ( inne żarówki wymieniają za darmo ) - muszę poszukać na ten tamat info na forum i sam zabrac się za wymianę.
W salonie daci obejrzałem logy , fajne auto choc na moje potrzeby zbyt duże, monitor z nawigacja wg mnie jest zbyt nisko i może rozpraszać podczas jazdy trzeba odrywać wzrok...
Sprzedawca zaprezentował mi Dokera , który bardziej spełniałby moje potrzeby.
I jeszcze jedno we wrześniu koniec produkcji mcv , a pod koniec roku nowe sandero i logan sedan zresztą bardzo fajnie wygląda.
Skora - 2012-09-20, 11:24
No własnie gdzie jest jakis link do wymiany żarówek podswietlenia nawiewu. Jak sie zabrać do zdemontowania.
Gasnik - 2012-09-20, 13:41
Byłeś u Wektora, czy u tego drugiego?
Dar1962 - 2012-09-20, 14:19
Skora napisał/a: | No własnie gdzie jest jakis link do wymiany żarówek podswietlenia nawiewu. Jak sie zabrać do zdemontowania. |
o podświetleniu kokpitu, problemach z nim i samodzielnej wymianie żarówek temat tutaj:
http://www.daciaklub.pl/f...konsoli&start=0
Jarosław P - 2012-09-23, 19:26
Gasnik napisał/a: | Byłeś u Wektora, czy u tego drugiego? |
U Wektora , a kto to jest ten drugi ?
Gasnik - 2012-09-23, 19:27
A tam jak się na jasienice jedzie, nie pamiętam jak się nazywał.
|
|