DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Dział techniczny - zamienniki

wiciu_r - 2012-09-28, 19:05
Temat postu: zamienniki
Może by spróbować zrobić listę podstawowych zamienników różnych akcesoriów dostępnych zwyczajowo w serwisie za grubą kasę?

Na początek kuwety do bagażnika wybierz .Do Lodgy jeszcze nie widzę, ale jeśli ktoś już w Lodzi ma taka kuwetę niech sprawdzi czy nie ma na niej gdzieś loga producenta.

Podobnie by mnie interesowały chlapacze i belki dachowe (na 99% Thule).

P.S. Dzisiaj dostałem odpowiedż od producenta kuwet Aristar:
"Ta wykładzina będzie dostępna od przyszłego tygodnia. Nasz numer 193052.
"

elektryk1 - 2012-09-28, 20:32

Witam
Tu też sa dywaniki do DD i innych http://www.rezaw-plast.pl/

wiciu_r - 2012-10-02, 19:02

W firmie HEKO owiewki szyb bocznych do Lodgy będą dostępne od Listopada, tyle mi odpisał producent.
wookash - 2012-10-03, 23:26
Temat postu: Re: zamienniki
wiciu_r napisał/a:
Może by spróbować zrobić listę podstawowych zamienników różnych akcesoriów dostępnych zwyczajowo w serwisie za grubą kasę?

Na początek kuwety do bagażnika wybierz .Do Lodgy jeszcze nie widzę, ale jeśli ktoś już w Lodzi ma taka kuwetę niech sprawdzi czy nie ma na niej gdzieś loga producenta.

Podobnie by mnie interesowały chlapacze i belki dachowe (na 99% Thule).

P.S. Dzisiaj dostałem odpowiedż od producenta kuwet Aristar:
"Ta wykładzina będzie dostępna od przyszłego tygodnia. Nasz numer 193052.
"

Relingi (thule) i kuwety można spokojnie dostać na allegrogo. Żeby ceny spadły, trzeba poczekać aż wejdzie trochę autek na rynek. Chlapaczy nie widziałem, ale to raczej nie dziwi, bo nawet do dustera po 2 latach od wprowadzenia musiałem kupować w aso :(

wiciu_r - 2012-10-04, 19:58

Zgadza się, ale jak wejdę na stronę Aristar i wpisze Lodan MCV to mam do wyboru 3 rodzaje kuwet w zależności od wersji siedzeń. Myślę że do Lodgy też będą dokładnie personalizowane.