DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - [Autocar] Test sandero access

Rysiob - 2013-02-08, 14:28

Brytyjski Autocar przetestował wersję Access. Oto fotki 'na żywo':

maciek - 2013-02-08, 15:40

całkiem nieźle wygląda ;-)
kapelusznik - 2013-02-08, 17:29

tragicznie wyglądają te plastiki na desce rozdzielczej w porównaniu do tego co mam w Laureate
ale zakładam że to wątpliwe walory Accessa ?

yadoctor - 2013-02-08, 17:35

Ee, bez przesady. Za 30.000 zł nie uważam, żeby było się czego przyczepić.
ryjas - 2013-02-09, 17:55

Wnętrze poprzedniego Sandero w tej wersji wyglądało beznadziejnie. Tutaj jest naprawdę nieźle. Za 30 tys. mamy do wyboru tylko podstawowe auta segmentu A jak Spark czy Citigo gdzie wnętrze jest na dużo niższym poziomie. Gdyby możńa było jeszcze za dopłata zamówić malowane zderzaki byłoby cudownie.
chriskb - 2013-02-09, 18:16

Dla mnie wygląda OK!. Można wstawić radio 2 DIN, albo 1 DIN i CB Radio. Co prawda kolorystyka dla mnie jak na odpuście ale to już indywidualna sprawa.
yadoctor - 2013-02-09, 18:21

W sumie chyba jednak dwie rzeczy mi przeszkadzają w tym aucie. Po pierwsze brak centralnego zamka. Po drugie ilość zaślepek. Zamiast nich (mam na myśli panel, gdzie w wyższych wersjach jest sterowanie szyb z przodu oraz panel pod nawiewem między kierownicą a drzwiami) można było dać pełne kawałki plastiku, albo nawet wstawić jakieś schowki.
ian - 2013-02-11, 10:19

Cytat:
chriskb napisał/a: Dla mnie wygląda OK!. Można wstawić radio 2 DIN, albo 1 DIN i CB Radio.

Właśnie porównałem wyposażenie (a właściwie jego brak ;-) ) Accessa z lat 2006-2007 z wersją obecnie oferowaną i widać różnicę przynajmniej jednej klasy w wyposażeniu. Jeśli Logan będzie jak Sandero, to może jednak wersja Access :roll: ? Radio jak widać da się wmontować. Brak centralnego zamka przeboleję (albo może uda się go tanim kosztem zamontować). Chyba, że znów brak będzie regulacji wysokości pasów bezpieczeństwa :evil: Wtedy to jednak dołożę te 3.000zł...

mud maX - 2013-02-12, 13:11

Rysiob napisał/a:
Brytyjski Autocar przetestował wersję Access. Oto fotki 'na żywo'

Dla mnie git! Gdybym miał kupować Sandero, to właśnie w tej wersji. Dołożyłbym szerokie 5-ramienne felgi w stylu Enzo-V i niepokorny Rumunek wyglądałby bardzo rasowo 8-) . Ciekawi mnie tylko czy te jasne wstawki na desce są bardziej szare jak w katalogu Dacii, czy bardziej białe jak na tych zdjęciach.

twinker - 2013-02-12, 15:00

Cudnie kocham ten nowy design dacii ,te światła łał ,prawie jak w klasie premium tylko ten środek hmm jeszcze troszkę muszą nad tym popracować
pozdrawiam