|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - [Autocar] Test sandero access
Rysiob - 2013-02-08, 14:28
Brytyjski Autocar przetestował wersję Access. Oto fotki 'na żywo':
maciek - 2013-02-08, 15:40
całkiem nieźle wygląda
kapelusznik - 2013-02-08, 17:29
tragicznie wyglądają te plastiki na desce rozdzielczej w porównaniu do tego co mam w Laureate
ale zakładam że to wątpliwe walory Accessa ?
yadoctor - 2013-02-08, 17:35
Ee, bez przesady. Za 30.000 zł nie uważam, żeby było się czego przyczepić.
ryjas - 2013-02-09, 17:55
Wnętrze poprzedniego Sandero w tej wersji wyglądało beznadziejnie. Tutaj jest naprawdę nieźle. Za 30 tys. mamy do wyboru tylko podstawowe auta segmentu A jak Spark czy Citigo gdzie wnętrze jest na dużo niższym poziomie. Gdyby możńa było jeszcze za dopłata zamówić malowane zderzaki byłoby cudownie.
chriskb - 2013-02-09, 18:16
Dla mnie wygląda OK!. Można wstawić radio 2 DIN, albo 1 DIN i CB Radio. Co prawda kolorystyka dla mnie jak na odpuście ale to już indywidualna sprawa.
yadoctor - 2013-02-09, 18:21
W sumie chyba jednak dwie rzeczy mi przeszkadzają w tym aucie. Po pierwsze brak centralnego zamka. Po drugie ilość zaślepek. Zamiast nich (mam na myśli panel, gdzie w wyższych wersjach jest sterowanie szyb z przodu oraz panel pod nawiewem między kierownicą a drzwiami) można było dać pełne kawałki plastiku, albo nawet wstawić jakieś schowki.
ian - 2013-02-11, 10:19
Cytat: | chriskb napisał/a: Dla mnie wygląda OK!. Można wstawić radio 2 DIN, albo 1 DIN i CB Radio. |
Właśnie porównałem wyposażenie (a właściwie jego brak ) Accessa z lat 2006-2007 z wersją obecnie oferowaną i widać różnicę przynajmniej jednej klasy w wyposażeniu. Jeśli Logan będzie jak Sandero, to może jednak wersja Access ? Radio jak widać da się wmontować. Brak centralnego zamka przeboleję (albo może uda się go tanim kosztem zamontować). Chyba, że znów brak będzie regulacji wysokości pasów bezpieczeństwa Wtedy to jednak dołożę te 3.000zł...
mud maX - 2013-02-12, 13:11
Rysiob napisał/a: | Brytyjski Autocar przetestował wersję Access. Oto fotki 'na żywo' |
Dla mnie git! Gdybym miał kupować Sandero, to właśnie w tej wersji. Dołożyłbym szerokie 5-ramienne felgi w stylu Enzo-V i niepokorny Rumunek wyglądałby bardzo rasowo . Ciekawi mnie tylko czy te jasne wstawki na desce są bardziej szare jak w katalogu Dacii, czy bardziej białe jak na tych zdjęciach.
twinker - 2013-02-12, 15:00
Cudnie kocham ten nowy design dacii ,te światła łał ,prawie jak w klasie premium tylko ten środek hmm jeszcze troszkę muszą nad tym popracować
pozdrawiam
|
|