DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Spotkania, imprezy, wyprawy - Opole i woj. opolskie

xchris - 2013-02-28, 17:04
Temat postu: Opole i woj. opolskie
Witam wszystkich forumowiczów a w szczególności ludzi z Opola i woj. opolskiego.
Co prawda nie jestem u was w szeregach od dawna ale wpadłem na pomysł aby może tak każdy kto jest z woj. opolskiego wpisałby sie tutaj zamieszczając kilka informacji o sobie i o swojej Dacii. Umożliwiłoby nam to łatwiejszy kontakt se sobą tutaj lokalny oczywiście oraz może w przyszłości organizowanie jakiś rejonowych zlotów wojewódzkich albo spotkaniach w miłym gronie oraz ciekawą wymianę informacji.
Czekam na wpisy oraz na wszelakiego rodzaju propozycje organizacyjne
Pozdrawiam
Chris

Lukasz_B - 2013-03-14, 20:08

Cześć,

Żeby nie było tutaj pusto po namyśle się wpisuję. Dlaczego po namyśle?
Pochodzę z Opola, zresztą blachy w Dusterze mam w dalszym ciągu OP, chociaż już od 12 lat mieszkam poza tym miastem. Pojawiam się jednak od czasu do czasu na weekendy, więc może się jednak jakoś wpasowuję geograficznie :).
Aktualnie na codzień mieszkam i pracuję w Krakowie. Od 2011r. jestem szczęśliwym posiadaczem Dustera, po przesiadce z 14-to letniego Renault Megane. Megane darzę wielkim sentymentem, ale Duster to zupełnie nowe wrażenia z jazdy i zupełnie nowe możliwości. Fajne jest to, że u mnie (i wydaje mi się że również u wielu innych użytkowników) te pozytywne wrażenia związane z jazdą Dusterem nie wygasają po kilku miesiącach :). Boczne drogi zapraszają, piaseczek czy rozmoknięta łąka kusi, a stromy kamienisty podjazd pod górę to wyzwanie a nie przeszkoda terenowa. :-P

Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z nowego zakupu, tak jak większość obecnych tu Forumowiczów.

xchris - 2013-03-15, 19:43

Faktycznie muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony. Powiem szczerze że najgorsze tak naprawdę było pierwsze 3 dni. Tak mi jakoś dziwnie było...tak nieswojo... przedzierała się myśl czy dobrze zrobiłem, a może...w sumie nie wiadomo co...!!!???
Ale już jest OK!!!! I powiem szczerze nie zamieniłbym jej na żadne inne ani nie myślę już a co by było gdyby.
Jestem bardzo zadowolony. Wpasowałem sie w nią już w 110% albo i więcej :)
Dużo miejsca na wszystkie graty które zabieramy ze sobą.
Podsumowując...LEPIEJ BYĆ NIE MOŻE!!!
Mam nadzieję że reszta użytkowników LODGY jest również zadowolona jak ja!