DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Spotkania, imprezy, wyprawy - Piknik Dacii 2013 - 14 września, Warszawa

laisar - 2013-04-09, 12:04
Temat postu: Piknik Dacii 2013 - 14 września, Warszawa
Podobnie jak w ostatnich latach, także w tym roku, 14 września (było: "15 czerwca"), we wszystkich salonach Dacii w Polsce zostanie zorganizowany "Piknik Dacii".

Również tradycyjnie, warszawski zakład RRG na Puławskiej chciałby zaprosić specjalnie klubowiczów (:

Poprzednie edycje były bardzo sympatyczne, ale z wyjątkiem pierwszej nie zgromadziły zbyt dużej liczby forumowiczów. W dużej mierze wynikało to pewnie z równoczesnej dostępności imprez lokalnych, ale częściowo pewnie także z powodu mało atrakcyjnej formuły. Spotkanie pod dachem salonu faktycznie uniezależnia od kaprysów pogody i ułatwia logistykę, ale piknikiem jest jednak głównie z nazwy... Obecnie jest nas znacznie więcej oraz poprawił się dojazd. Może macie zatem jakieś pomysły, by impreza stała się bardziej interesująca także dla osób z dalszych okolic?

Jakieś ograniczenia budżetowo-organizacyjne na pewno się pojawią, ale na razie nie ma żadnych konkretnych ustaleń, można więc zaszaleć z inwencją (((;

MSZ przydałoby się w końcu sprężyć i zorganizować jakiś program z naszej strony, a nie występować wyłącznie jako zaproszeni goście...

Najlepiej byłoby również zmienić charakter spotkania i tak jak już to proponowaliśmy w poprzednich latach - zrobić prawdziwy piknik, na świeżym powietrzu, w jakimś bardziej zielonym miejscu. Jest to możliwe nawet niezbyt daleko od salonu na Puławskiej - blisko jest przecież Las Kabacki, a tylko nieco dalej kilka innych fajnych miejsc (np. park koło Kopy Cwila czy okolice Zalesia za Pruszkowem).

Jeżeli RRG nie byłoby jednak skłonne przystać na taką propozycję, to po części „oficjalnej” moglibyśmy się po prostu przenieść i kontynuować spotkanie w takim właśnie miejscu już samodzielnie.

Albo odwrotnie: zacząć gdzieś dalej, jak to było z WOT-spotami (: i niejako po drodze - lub na koniec - dotrzeć na Puławską.

Możliwości jest wiele, pozostaje tylko pytanie - czy ktokolwiek jest chętny? [:

Domel2250 - 2013-04-09, 13:28

Motyla noga, kur...cze blade :cry: . W zeszłym roku rodzila mi się córcia :-) , w tym mam już zaplanowany i opłacony wyjazd od 11-06., ech czy ja kiedykolwiek będę na tej imprezie ??? :-/
pioor - 2013-04-09, 13:43
Temat postu: Re: Piknik Dacii 2013 - 15 czerwca
laisar napisał/a:
Jakieś ograniczenia budżetowo-organizacyjne na pewno się pojawią, ale na razie nie ma żadnych konkretnych ustaleń, można więc zaszaleć z inwencją (((;

To ja zacznę, niedaleko RRG jest spory plac, na którym w miarę możliwości mogliby zorganizować ciekawy tor dla 4wd (niestety nie wiem tylko jak wygląda możliwość organizacji czegokolwiek na tym terenie). Oczywiście w planie również użyczenie kilku Dusterów do testów ;-) . Obok mógłby być jakiś tor z jazdą na czas itp. Impreza zdecydowanie na otwartym powietrzu :mrgreen: . Dodałbym też możliwość przejazdu przez tor własnym autkiem (przy określonych wymaganiach dla samochodu).

Dobra, trochę popłynąłem ale taka format z punktu widzenia motoryzacji wydaje się ciekawa i MSZ mogłaby przyciągnąć więcej zainteresowanych. Zresztą przy okazji RRG mogłoby wystawić również Renualt do weryfikacji ich możliwości (w tym Koleosa). :oops:

SAJSEN - 2013-04-09, 15:03

JA się pisze , z żoną i dzieckiem:)
dystrykt9 - 2013-04-09, 19:32

Ja wstępnie oczywiście chęć przejawiam, ale jeszcze nie znam szczegółów tej chęci :-D
Jestem w trakcie poznawania.

rimo - 2013-04-09, 20:45

O widzę że RRG na Puławskiej w ramach rekompensaty za "straty moralne" organizuje przyjęcie urodzinowe dla "najmłodszego" członka DKPl :mrgreen: :lol:
Jestem za spotkaniem klubowym, chyba lepiej przed "Piknikiem Dacii", wtedy można ruszyć kolumną na Puławską tak jak 2 lata temu.

wat - 2013-04-09, 20:46

może by sie udało przeniesc na grunt daci cos z akademii bezpiecznej jazdy reni do dacii i pouczyc troche ludzi bezpiecznej jazdy
Ptah - 2013-04-09, 20:50

Dzięki za wcześniejsze podanie terminu. Co prawda absolutnie nie wiem co będę porabiał w cerwcu (praca) :?: Ale wiedząc wcześniej jest duża szansa :-D
SAJSEN - 2013-04-10, 18:58

Popieram wspólny dojazd na piknik, można oflagować pojazdy i w trase:)
bushi - 2013-04-13, 11:58

Skoro termin pojawił się już teraz, to będę robił wszystko, by mieć wtedy wolne. Tak więc piszę się na to :) Byłoby fajnie utworzyć Daciową kolumnę, bo miło to wspominam (zwłaszcza, że jeszcze 2 lata temu nie było tyle Daciek na drogach i budziliśmy żywe zainteresowanie). Ale jest nas już więcej, tak więc i efekt powinien być jeszcze lepszy. Szkoła bezpiecznej jazdy to fajny pomysł, można także zorganizować mini warsztaty związane z najczęstszymi problemami jakie spotykają użytkownicy - wymiana żarówki, zdjęcie tylnej wycieraczki - może to śmieszne ale jak widać stwarza wielu osobom problemy. Oczywiście standartowo konkursy, choć wiem, że i tak będę gdzieś na końcu ;) No i pokazy wozów z najciekawszymi przeróbkami, bo niektórzy mają się czym pochwalić - automatyczne klimy, łóżko w Dusterze itp.
Dyziek - 2013-04-13, 15:56

heh, jesli tylko nie bede mial dorocznego spotkania we Wroclawiu z kumplami (wstepnie planowany 14-16.06), to bede cala rodzinka :)
tweeciak - 2013-04-16, 07:18

-Jest Szkola Jazdy Renault
Może sa w stanie się dogadać z nimi i wynająć tor dla nas z "obsługą" na jakiś określony czas?
Można by się fajnie "pobawić" w bezpiecznym miejscu.
Wprawdzie jest "kawalek" z Pulawskiej....ale mysle ze "kolumnowo" damy rade spokojnie sobie dojechać na Bemowo.

-może jakiś "mecz" DaciaKlub vs ... RRG?
Przypuszczam ze jakiś "orlik" sie znajdzie w pobliżu:)
Wprawdzie ja nie jestem "grający" ale przypuszczam ze chętni by sie znaleźli

-może spotkanie z osobą która wie cos więcej niż jest to co w "biuletynach" i folderach - z kims kto wie coś np. na temat planów dacii , spotkanie z jakims "gościem specjalnym" ze świata motoryzacji - może rajdów.

Duzo zależy od pogody....

Mam nadzieje ze znowu... uda sie stworzyć fajną kolumnę wjazdową na zlot
Zrobic kilka miejsc "zbiórek" i ... polączyć sie w jedną fajna kolumnę.

maciek - 2013-04-25, 17:05

1) jakiś fajny teren zielony ( nie znam Warszawy nie doradzę ;-) )
2.) prezentacja wszystkich modeli Dacii z różnymi silnikami, różne wersje wyposażenia od Najtańszej do Full Wypas + jazdy testowe.
3.) Dobre jedzonko ( darmowe lub dobrej jakości ale za przestępną cenę w końcu tutaj ludzie jeżdżą Daciami a nie Mercedesami )
4.) Atrakcja: hamownia? ( chyba to jeszcze nie padło )
5.) a Atrakcja która by mnie przyciągnęła to możliwość jazdy próbnej samochodem elektrycznym :mrgreen:

laisar - 2013-05-09, 10:11

No i sprawa się rypła - w związku z opóźnieniem nowej MCV-ki RP odwołuje czerwcowy Piknik. Być może odbędzie się we wrześniu.
SAJSEN - 2013-05-09, 20:31

ZACYTUJE TEKST Z POLSKIEGO FILMU
''I W PIZDU WYLADOWAL"
:(

bushi - 2013-05-12, 22:48

No to odpadam... :(
maciek - 2013-07-04, 21:25

będzie coś organizowane w tym roku :?: ;-)
Prezes - 2013-07-04, 21:55

Mogłoby być z zaległą nową MCV-ką, chętnie bym pomacał ;-)
bebe - 2013-07-05, 12:25

Z tego co pamiętam, to właśnie taki jest gryplan - ogólnopolski Piknik/Zlot/Whatever Dacii został przeniesiony na wrzesień właśnie z okazji nowej (pseudo- :> ) MCVki, której premiera w Polsce ma być połączona z ową imprezą.
laisar - 2013-07-05, 13:03

Nowy planowany termin to 14 września - zaktualizowałem więc tytuł tematu i datę w treści pierwszego postu, natomiast reszta uwaga pozostaje chyba w mocy? (:
kolega83 - 2013-07-17, 19:02

Myślę , że w tym roku w końcu mi się uda i dołącze 14 września jak szef da mi wolne oczywiście;p
carolinus - 2013-08-13, 20:19

Ja też chętny jestem - na dzień dzisiejszy nie mam innych planów na 14 września :)

c.

wieza - 2013-08-14, 20:43

może i ja się skusze ostatni raz starym autkiem ;)
mekintosz - 2013-08-14, 22:46

wieza napisał/a:
może i ja się skusze ostatni raz starym autkiem ;)

Najmocniejsza MCV w kraju nad Wisłą ;-)

Dyziek - 2013-08-18, 20:42

no coz, wyglada na to, ze bede sam z dzieciakami
chyba wpadne

mekintosz - 2013-08-27, 19:35

Oprocz wymiany doswiadczen, konkursow, podziwiania MCV, jazd testowych czyli wszystkiego, co RRG nam organizuje planujemy/realizujemy cos "od siebie" ? WOT, piknik poza miastem, czy cokolwiek innego ?
Domel2250 - 2013-09-03, 15:22

Shit :evil: :evil: :evil: , czemu akurat 14-09, to już 3-ci z rzędu termin, który mi absolutnie nie pasuje...... ja to nie mam farta....... :cry: Akurat w dacie rajdu Polski to jubileuszowego.....zabieram swoje DD na Mazury :-P
Hakama 4x4 - 2013-09-04, 06:44

Czy pikniki we wszytskich salonach są takie same, czy są różne atrakcje?
wat - 2013-09-04, 07:38

w każdym co innego na Pikniku raz lepiej u Dąbrowskich a arz lepiej u Pietrzaka w świonach tylko że tam jest strasznie ciasno - mało miejsca
Hakama 4x4 - 2013-09-04, 07:51

A gdzie jedziesz?
Z JanemZet myślimy o Dąbrowskich.
No i czemu lepiej a czemu gorzej?
Czym to się różni?

wat - 2013-09-04, 08:49

Ja byłem u Dąbrowskich i tam sie postarali o jakąś oprawę dla dzieciaków, jakies konkursy poczęstunek - grill itd no i jazdy próbne.
U Pietrzaka było ostatnio trochę jakby idź z stąd jazdy próbne i nic więcej. - ale jeszcze jeden piknik wcześniej organizacja była lepsza u Pietrzaka niz u Dąbrowskich.
u PIETRZAKA BYŁA CHYBA LODZIA W benzynie a u Dąbrowskich był diesel czy na odwrót juz nie pamiętam dokładnie.
Generalnie wszedzie samochody do pooglądania a różnica głównie w oprawie.
Do świon DTŚ-ka juz nie ma daleko także spokojnie można skoczyć tu i tu :-D

maciek - 2013-09-04, 14:29

Jakie będą atrakcje w Warszawie ?
mekintosz - 2013-09-07, 13:33

Cisza w tej sprawie, RRG też nic nie oficjalnie ogłasza/zaprasza ?
rimo - 2013-09-07, 17:26

Też czekamy na jakieś ruchy, bo jak będzie tak dalej cicho, to wybierzemy się do Zgierza na piknik. A właśnie może tak grupą się wybierzemy? Dopiero by było jak by tam DKPl zjechał :-)
DKPl na pierwszej stronie Expresu Ilustrowanego :-P :-D

laisar - 2013-09-07, 23:23

mekintosz napisał/a:
RRG też nic nie oficjalnie ogłasza/zaprasza ?

Mówisz i masz (; - dziś właśnie dostałem:

mekintosz - 2013-09-08, 14:37

Kurcze nie pozwolą się wyspać, start od 9 tej ;-)
Prezes - 2013-09-08, 17:54

Może tym razem z Dzieciem wpadnę..
project2010 - 2013-09-08, 19:55

Będziemy na pewno, całą rodzinką. Żonka ma wielką ochotę nowego stepwaya potestować. A ja bym bardzo chętnie sprawdził, jak ten 84-konny silniczek Lodzie ciągnie... :)
DrOzda - 2013-09-09, 10:52

Może uda się zajrzeć. Co do Lodzi @ 84 HP to wczoraj przetestowałem nowy odcinek S79/S2 i S8 aż do Powązkowskiej (20 minut z Marynarskiej do Obozowej dookoła)- rozbujałem do licznikowego 150 i jeszcze miałem pół pedału zapasu i ponad 4500 obrotów. Nie było jakoś strasznie głośno - da się wytrzymać.
Szkoda że odcinek do Puławskiej będzie otwarty już po pikniku - dojazd byłby idealny.
Trzeba tylko uważać na Inżygnie na trasie :)

bebe - 2013-09-09, 15:10

Będziemy, chociaż raczej nie o 9oo. :)
Endymion - 2013-09-10, 11:28

Postaram się przyjechać z małżonką.
Tylko ze względu na obowiązki będę troszkę później.

dystrykt9 - 2013-09-10, 19:38

Takie pytanie mam. Jakieś spotkanie robimy przed piknikiem i wpadamy zorganizowaną grupą tematyczną czy robimy podjazdy indywidualne? ;-)
project2010 - 2013-09-10, 20:44

dystrykt9 napisał/a:
Jakieś spotkanie robimy przed piknikiem

Przed? OoO

Sadysta :)

To się zaczyna o 9.00...

bebe - 2013-09-10, 22:14

dystrykt9 napisał/a:
Takie pytanie mam. Jakieś spotkanie robimy przed piknikiem i wpadamy zorganizowaną grupą tematyczną czy robimy podjazdy indywidualne? ;-)

Na zorganizowane grupy ja zawsze chętny. :)

Tylko zastanawiam się, czy to ma sens. Cała impreza zaczyna się o 9oo, ale na moim zegarku w sobotę nie ma takiej godziny. :> Ponieważ trwa aż do 16oo, każdy może sobie dobrać godzinę wpadnięcia indywidualnie, więc nie wiem, czy jest sens coś narzucać. Może powiedz, o której zamierzacie być na miejscu, a ja zajmę stanowisko. :]

mekintosz - 2013-09-10, 22:44

Właściwie postawione pytanie. Rozpiętośc czasowa 9.00-16.00 pewnie obliguje pracowników salonu do bycia w pracy. Cała zabawa pewnie zacznie sie od 10-11. Trzeba podpytać u organizatorów.
dystrykt9 - 2013-09-11, 07:06

Nie nooo, panowie, co wy... :mrgreen:
Łukasz dobrze mówi. Ja się nieprecyzyjnie wyraziłem.
"Przed piknikiem" w sensie przed NASZĄ GRUPOWĄ wizytą na pikniku :-D
Chodzi o to, czy spotykamy się gdzieś w pobliżu salonu i jedziemy na piknik w konwoju? :mrgreen: Dla szpanu, pikiety i potomności...
Tylko czy ktoś zna jakieś dobre miejsce względnie niedaleko salonu na Puławskiej z wystarczającą ilością miejsc parkingowych? Tak żeby większości pasowało.

Ja zadzwonię jeszcze dzisiaj do salonu i zapytam, na kiedy jest przewidywana kulminacja zdarzeń piknikowych.

Bo też nie będę się pojawiał o 9.00 skoro świt :-D Chociaż ja akurat do poranków nic nie mam, tylko nie będę mógł przyjechać tak wcześnie. Bliżej byłaby godzina 11.00.

Prezes - 2013-09-11, 09:46

Ja mam zajęty poranek i będę po 12:00. Ostatnio byłem przed 14 i już dawno po konkursach i innych takich było..
krzysiek.eu - 2013-09-11, 10:21

Dla mnie każda godzina jest dobra - z Piaseczna mam rzut beretem. Pewnie przyjadę z synem około 10, może 10:30.
dystrykt9 - 2013-09-11, 15:37

Dzwoniłem do salonu. Z tego, co się dowiedziałem, to początek konkursów przewidywany jest około godz. 11.00, a kulminacja na ok. 12.00.
Czyli pytanie o wcześniejsze spotkanie i wspólny przyjazd aktualne. Montujemy coś? :-D

rimo - 2013-09-11, 17:55

Właśnie o taką mi chodziło postawę :-) czyli zjazd grupowy. Indywidualnie czyli sam, to do Zgierza mógłbym pojechać ;-)
Nam pasuje zjazd na Puławską na ok 11.00, teraz pytanie gdzie koncentracja wojsk :-)

bebe - 2013-09-11, 20:00

1 km w stronę Piaseczna przy Puławskiej jest Auchan. Nawet przy sobocie powinno być miejsce na ichniejszym parkingu. Co powiecie na 10:30 na parkingu Auchan, południowo-wschodni kraniec (pod słupem wyskiego napięcia)? O 10:45 start w kierunku salonu?
rimo - 2013-09-12, 17:55

Jestem za :-)
carolinus - 2013-09-12, 19:25

bebe napisał/a:
południowo-wschodni kraniec (pod słupem wyskiego napięcia)? O 10:45 start w kierunku salonu?

Niezbyt często tam bywam ostatnio - ale te kilka razy kiedy musiałem - niezależnie od dnia tygodnia - było koszmarnie z miejscem :/

Tuż przy wiadukcie (daleko od wejść do marketu) zwykle jest trochę luzu, bebe czy to o tę część parkingu Ci chodziło ?
Auchan Piaseczno ul. Puławska

pozdrawiam,
c.

bebe - 2013-09-12, 22:13

carolinus napisał/a:
Tuż przy wiadukcie (daleko od wejść do marketu) zwykle jest trochę luzu, bebe czy to o tę część parkingu Ci chodziło ?

Dokładnie tak. Na zdjęciu satelitarnym jeszcze lepiej widać, o co mi chodziło. ;)

dystrykt9 - 2013-09-13, 06:15

Mi też odpowiada. Czyli o 10.45 z Auchana-Piaseczno, ul.Puławska 46 ruszamy na Wiedeń.
Znaczy Salon.
Znaczy Piknik.
:mrgreen:

dodek - 2013-09-13, 14:31

Tak się składa, że muszę jutro w Piasecznie załatwić parę prywatnych spraw. Jest wiec okazja by spotkać się z grupowiczami osobiście :) Postaram się znaleźć Was pod Auchan.
A tak na marginesie czy ktoś poratuje mnie grupową naklejką ?.
Wstyd się przyznać mam gumową uszczelkę a naklejki jeszcze się nie dorobiłem :(
A tak na serio, aby łatwiej się zidentyfikować to może za przednią szybką naszych daćkowozów umieścić wydrukowane nasze grupowe nicki.

carolinus - 2013-09-13, 14:54

Cześć dodek,
dostałem kilka od Marka - jedną (okrągłą) zawsze wożę ze sobą więc nie ma problemu :)

pozdrawiam,
c.

laisar - 2013-09-13, 15:52

dodek napisał/a:
czy ktoś poratuje mnie grupową naklejką?

Jeżeli dotrę, to oczywiście będę miał zapas ze sobą [:

namor2007 - 2013-09-13, 16:28

To i ja rodzinnie się postaram pojawić :mrgreen: i swą dacię przedstawić :mrgreen:
project2010 - 2013-09-13, 18:28

A ja mam bardzo napiętą tę sobotę, dlatego pewnie razem z personelem salonu otworzymy ten dzień otwarty, aby po jeździe próbnej "samochodem którego nie potrzebujemy, ale żonie się podoba" i odpowiedzeniu na pytanie konkursowe (w sumie przytulilibyśmy tę nową mcv, a co tam!) pognać gdzieś dalej. Pewnie się miniemy, nad czym boleję. Udanej zabawy!
Endymion - 2013-09-13, 20:21

Udało mi się przełożyć kilka spraw i będę jutro na parkingu Auchan.
mekintosz - 2013-09-13, 23:17

Do zobaczenia - już dziś ;-)
Dyziek - 2013-09-14, 08:12

powinienem dotelepac sie nieco pozniej ;)
zdzisiu27 - 2013-09-14, 11:14

Dyziek napisał/a:
powinienem dotelepac sie nieco pozniej ;)

A ja chciałem wpaść do Was ale się nie udało :( Jakieś wirusy krążą i próbuję przez dwa dni to podleczyć. Jestem ciekaw jak było :) Napiszcie coś.

Dyziek - 2013-09-14, 14:02

u mnie corka wrocila z zajec jakas 'niewyrazna', wiec tez kurcze zostalismy :(

a sie tak nastawilem :-|

mekintosz - 2013-09-14, 15:49

Już po. Klubowicze dopisali ;-) Jeszcze bardziej osoby "postronne" ;-) Reklama w mediach zrobiła swoje. Pracownicy nie nadązli z zachwalaniem pojazdów. Pyszny catering, jazdy probne MCV ( długie kolejki ). Troszke mało konkursów - tylko dwa (2) ;-( w sumie mogło brać udział 10 osób. Za to przejachałem sie Renault Twizzy ;-) i sprezentowałem synkowi resoraka Logana.
project2010 - 2013-09-14, 16:57

Bardzo sympatyczna imprezka. Dobry catering - kawa, ciacho, potem jakieś jedzonko, wszystko tak, jak należy. Personel baaardzo przyjazny, uśmiechnięty, zrelaksowany, nawet "na serwisie" siedział ten najsympatyczniejszy typ, tego „gburowatego” gościa schowali gdzieś głęboko. Wraz z rodzinką wykonaliśmy cały plan – jazda próbna Stepwayem i Lodgy, przetestowany również Twizzy, przedłużona karta klubowicza, Duster Thruster przebadany przez serwis, pobrane kupony konkursowe – wrażenia więcej niż pozytywne. Sporo wniosków na przyszłość, jeżeli kogoś interesuje nasze postrzeganie spraw motoryzacyjnych na dziś – oto rzeczone wnioski, w kilku punktach.

- Lodzia spokojnie daję radę z tym najtańszym silnikiem 1.6 MPI. On ma maksymalny moment obrotowy znacznie niżej, niż 1.6 16v w DD i dzięki temu przyjemnie się przyspiesza, niewielka - na papierze - stajnia kucyków robi znacznie lepsze wrażenie na żywo. Rozmiary małego autobusu w niczym nie przeszkadzają, parkuje się wygodnie, widoczność wzorcowa. Cisza, spokój, świetne zawieszenie. Doskonała konstrukcja, szkoda, że nie potrzebuję takiego auta. :) Ale jakby się więcej działo w działalności, to kto wie…

- Stepway jest… za drogi. Żonka pojeździła, nawet się podobało, po czym okazało się, że to urokliwe Clio IV kosztuje tyle samo (no, prawie…) a jest autem o wiele subtelniejszym, bardziej kobiecym, dopieszczonym. Pewnie za 1,5 roku się po takie zgłosimy, nie będzie zatem dwóch Daciek w domu. 10k PLN mniej i pewnie by były, towar źle wyceniony, w naszej ocenie. Za 45ooo jest już sporo fajnych aut tej wielkości, o ile podwyższone zawieszenie nie jest dla kogoś priorytetem.

-Twizzy to fajny pomysł, ale bez ogrzewania i szyb tylko na Lazurowe Wybrzeże… Żona wymarzła z tyłu… :) To kolejny ważny krok w stronę motoryzacji elektrycznej, ale jeszcze nie taki, za który dałbym jakieś pieniądze… :)

MCV to samochód nie dla nas – albo za mały, albo za duży. Ale robi świetne wrażenie, środek przyjemny, bagażnik przepastny – będzie sprzedaż, z pewnością. To akurat dobrze wyceniony kawał żelaza.

Dziękujemy ekipie salonu za gościnę, jeżeli wolno mi uderzyć w nieco górnolotne tony, to powiem, że dzięki takim spotkaniom klient czuje, że nie jest jedynie barankiem do ostrzyżenia, a docenianym partnerem w tej nietaniej przecież zabawie. Oby tak dalej.

zdzisiu27 - 2013-09-14, 18:58

na francuskich jest film i zdjęcia z Puławskiej

nie wiem jak wstawić z youtube :(
http://www.youtube.com/watch?v=0F3Uy2VEV8s

http://francuskie.pl/dzis...z-sie-do-salonu

Endymion - 2013-09-14, 20:03

Ja też byłem, niestety ze względu na korki do Auchana dojechałem z kilkuminutowym opóźnieniem i nikogo z klubowiczów już nie zastałem :-/ .
Podjechałem więc do salonu, pooglądałem Sandero, nowego Logana MCV, Dustera i Lodgy. Na przejażdżkę wybrałem Sandero.
Ponieważ żona zaczęła się uskarżać że mała zaczyna już wariować w brzuchu to postanowiłem nie przeciągać. Na odchodne kupiłem sobie jeszcze resoraka Logana MCV (stoi właśnie na monitorze) i wróciłem do domu.

Moje wrażenia są bardzo pozytywne, na pewno wybiorę się kolejny raz.
Teraz czekamy na wyniki konkursu, może za miesiąc będę jeździł nowym Loganem ?
P.S. Jestem nawet na tym filmiku z pikniku Daci

SAJSEN - 2013-09-14, 21:55

Ja byłam z synem przed 10. Jeszcze nic się nie działo, dopiero wszystko rozstawiali. Jedyne atakcje to malowanie buziek, kolorowanki, przejazd renówką i przeglad daci. Nasza na przeglądzie wyszła oki, nie ma nic do zrobienia po pięciu latach :-) pozdrawiam miłego Pana o ciemnej karnacji za miłą konwersację, który rozmawiał z nami jak stary znajomy (być może klubowicz). Popieram akcję pierwszej pomocy przy takiej okazji, każdemu może sie przydać (oby nie). Przez tą godzinkę co byłam, były atrakcje dla dzieci w wieku 3 lub 10 lat, zabrakło atrakcji-konkursów dla dzieci w przedzile 5-8 lat (być może zmieniło się to po moim odjeździe). Ogólnie obsługa serwisu na bardzo wysokim poziomie w skali od 1 do 10 oceniam na 8. Dziecku smakowały ciasteczka, które popił dużą ilością fanty, natomiast Pani od malowania twarzy była lekko niedoszkolona :-(
Po doświadczeniach z poprzednich lat w salonie na ul. Modlińskiej było dużo więcej atrakcji dla dzieci i dorosłych! Ocenę 8 dałam dla zachęty na przyszłe lata, poniważ po przeglądzie 33 części pojazdu Panowie z serwisu nie wychwycili kilku mankamętów w naszym aucie tj. spalona żarówka podświetlenia elektrycznego otwierania szyby pasażera, oraz słabo działającego hamulca ręcznego, o których wiedziałam po przegłądzie technicznym wykonanym 5 września.
Pozdrawiam.

project2010 - 2013-09-14, 22:15

SAJSEN napisał/a:
Panowie z serwisu nie wychwycili kilku mankamętów w naszym aucie

Ha, stałem tuż za Tobą po odbiór Dusterka, zwróciłem uwage na ten dialog:

- Nie znaleźliśmy w Pani aucie żadnych mankamentów.
- A to ciekawe.

:):):)

Pozdrowienia!

Prezes - 2013-09-15, 12:32

Na pikniku podobał mi się starszy Pan w rozmowie z Panią Handlowiec:
- Chciałem się przejechać
- A które auto Pana interesuje?
- Jakiekolwiek, chciałem konkurs wygrać

Reklama jednak działa :mrgreen:
Tylu ludzi jeszcze nie widziałem. Niektórzy przyjechali kupować i mówili, że skoro nie ma dla nich czasu to wrócą w poniedziałek. Ludzie przekonują się do marki.

Obejrzałem MCV i jest OK.
Wybiłem sobie z głowy przy okazji clio kombi, bo ja niewysoki jestem, a ciasno mi strasznie było jak cholera i kolanem w lewarek uderzałem.

Jedyny aktualny konkurent dla MCV to Rapid, ale Skody jako marki nigdy nie lubiłem no i nią jeszcze nie jeździłem, ale postaram się to nadrobić. Aktualnie cieszę się mocą i poprawiam to co 10 lat zrobiło z Alfą.

DrOzda - 2013-09-16, 11:06

Byłem z rodziną między 12 a 14. Niestety nie bardzo mogłem zintegrować się z grupowiczami pilnując dwóch gagatków w bardzo ciekawym dla nich miejscu - stałem blisko dyskusji o 0.9 Tce i akumulatorze Dacia / Renault ( w Lodgy mam brandowany Renault i jest rączka :) )

Dobry grill, przejażdżka Twizy podobała się młodym podobnie jak elektryczne samochodziki (tylko te baterie :) ) , przymierzyliśmy się do MCV ale po wyjściu z Lodgy to czułem się jak w maluchu.

Podobno były zapisy na reedycję kart rabatowych , szkoda że nie wiedziałem bo by się wkrótce przydała.

Katerina - 2013-09-16, 11:44

A co robili najmłodsi....
Katerina - 2013-09-16, 11:56

A tak się drodzy dorośli udziela pierwszej pomocy

Ola (3 latka)

[youtube]http://youtu.be/FOOmzw6oFrI[/youtube]

PIERWSZA POMOC

Dyziek - 2013-09-16, 12:42

Przepraszam, ze pytam, ale zakladam, ze to Wasze własne dzieci na zdjeciach?
Ja zdjec moich pociech w sieci nie zamieszczam...

Katerina - 2013-09-16, 13:32

tak nasze. My też dzieci zdjęć w sieci nie rozsiewamy ale... chyba nikt z tąd nie będzie niegrzeczny i nie wykorzysta w niewłaściwy sposób.
POS - 2013-09-23, 16:25
Temat postu: Podziękowania od RRG
Załączam poniżej oficjalne podziękowania od naszej firmy.
PS Zebraliśmy listę zapisanych osób na karty klubowicza i w ciągu dwóch tygodni zostaną one wysłane do zapisanych Klubowiczów.
Dzięki i do zobaczenia za rok!

Malutki - 2013-09-23, 16:38

Wow Piotr miło Cię widzieć znów na forum :-)

Przekaż proszę moje podziękowania za Wasze podziękowania :-)

Ze piknik zrobił wrażenie na pracownikach to dało się zauważyć gdy byłem na Puławskiej w poniedziałek po pikniku. Ci co byli opowiadali tym co nie byli że się działo.

A co do uwag to część już przekazaliśmy Agnieszce z działu marketingu podczas samego pikniku i oczywiście jak coś jeszcze wymyślimy to przekażemy.

Marek1603 - 2013-09-23, 19:35

Odezwał się bywalec forum.

Marcinie tobie też trzeba popiołu pod nogi posypać. ;-)