DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Powitania - Witam serdecznie

Gość - 2008-06-02, 23:29
Temat postu: Witam serdecznie
Witam wszystkich serdecznie!

Od dłuższego czasu śledzę karierę "odnowionej" Dacii na polskim rynku. Choć, dziecięciem będąc zawsze marzyłem o Dacii (nie pamiętam modelu - ten na bazie Renault 12), losy pokierowały mnie na nieco inne tory (co zobaczyć można w profilu).

W samochodach użytkowych cenię sobię prostotę (CX po tylu latach nie jest już samochodem użytkowym:|). Tym mnie zauroczył właśnie Logan. Logan MCV natomiast zauroczył mnie zaś do tego stopnia, że po raz pierwszy w życiu zapragnąłem posiadać nowy samochód. Zostawić pierwsze okruszki na tapicerce, zobaczyć jak licznik kilometrów przekracza magiczną liczbę 100 :).

Poważnie rozważam zakup Logana MCV za jakiś czas i z tej okazji chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o użytkowaniu tego cuda. Mam nadzieję, że pomożecie mi w podjęciu właściwej decyzji :)

Pablo78 - 2008-06-03, 07:00

Witamy serdecznie,

zapraszamy do przeczytania starego i nowego forum no i do dyskusji :-)

stempik - 2008-06-03, 12:04

fr000nc napisał/a:
Logan MCV natomiast zauroczył mnie zaś do tego stopnia, że po raz pierwszy w życiu zapragnąłem posiadać nowy samochód.

Witam, sukcesów w realizacji życzę

magma - 2008-06-03, 12:19

Witamy wśród zadowolonych użytkowników :-D
Paf - 2008-06-03, 18:41

Witamy. Dobry wybór, chyba nie ma użytkowników niezadowolonych z tego samochodu. Może po prostu jest dobry a kupują go tylko ludzie świadomi tego co robią.
ZeneC - 2008-06-08, 08:23
Temat postu: Re: Witam serdecznie
fr000nc napisał/a:

Logan MCV natomiast zauroczył mnie zaś do tego stopnia, że po raz pierwszy w życiu zapragnąłem posiadać nowy samochód. Zostawić pierwsze okruszki na tapicerce, zobaczyć jak licznik kilometrów przekracza magiczną liczbę 100 :).

Witaj!

Ja te czułe, dziewicze chwile mam już daleko za sobą.

Ale powiem Ci, że zależnie od towarzystwa, które wozimy, czasami człowiek może stać się zadeklarowanym dusicielem, gdy po okruszkach pojawią sie naprawdę trudne plamy na tapicerce, choćby po lodach czekoladowych i żaden rewelacyjny specyfik ich się nie ima...

Ale nade wszystko jest ciągła sarysfakcja, czego zawsze wszystkim nowym uzytkownikom życzę. Rozczarowani? Nie pamiętam tu takich.

PAPIRUS - 2008-06-08, 11:48

JA się nie zastanawialem i nie żałuję,tylko wcześniej zarezerwuj sobie auto w opcji takiej jakiej chcesz(mi się nie udało-chociaż i tak jestem zadowolony) pozdrawiam