DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Dział techniczny - półeczka pod sufitem w lodgy ?

woyzec - 2013-08-05, 21:14
Temat postu: półeczka pod sufitem w lodgy ?
Witam, jeszcze raz dziekuję za miłe przywitanie ...mam nadzieję, że lodgy będzie równie sympatycznie i bezawaryjnie wozić nas przez kilka lat. Logan poszedł w dobre ręce i jeszcze posłuży.Rozglądam się w tym nowym aucie, szukam miejsca na "codzienne drobiazgi" i pomimo zainstalowania paru nowych schowków brakuje mi półki pod dachem - takiej jak miałem w loganie ...
Miejsca w Lodgy jest od cholery i trochę /kabina jest wyższa niż w MCV/ a o półeczce projektant nie pomyślał. Czy ktoś już badał temat ???? Może podejdzie półka z MCV ?
Będę wdzięczny za sugestie.
Pozdrawiam serdecznie
Rafal

Dar1962 - 2013-08-06, 09:07

trzeba poszukać czegoś takiego od dokkera jak na zdjęciu poniżej, to w końcu identyczne auta, więc pewnie bez trudu da się zaadoptować
laisar - 2013-08-06, 09:44

Dar1962 napisał/a:
to w końcu identyczne auta

No nie, aż tak dobrze to nie ma - chociaż rzeczywiście są bardzo podobne, to bardziej z dołu (płyta podłogowa), niż pod sufitem.

Ale próbować z półeczką oczywiście można (tak samo z oryginalną MCV-kową) - ludzie nie takie rzeczy...

MZ000 - 2013-08-06, 10:56

Może rozejrzyj się za półką od Kangoo I ? Od K II może być za długa.
Na portalach można tanio kupić.

woyzec - 2013-08-06, 21:50

Witam ponownie,
faktycznie nie będzie to chyba taka prosta sprawa ... nie ma obecnie na allegro półek do kangura ale będę się rozglądał. Choć pewnie trzeba będzie zaczekać aż upłynie gwarancja aby coś montować /dziurawić/ w kabinie.
Pozdrawiam i i jeszcze raz dziękuję za wskazówki.
Rafal