|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Przegląd mediów o Dacii - autobus lodgy w onecie
firefox - 2013-11-01, 20:32 Temat postu: autobus lodgy w onecie http://moto.onet.pl/testy...y-1-2-tce/gffkm
TD Pedro - 2013-11-01, 20:45
byłbym mocno zawiedziony gdyby m.in. nie napisano: cyt: " Materiały użyte do wykończenia wnętrza są twarde i szare...", " Uroki niskiego budżetu" - koniec cytatów...
mekintosz - 2013-11-02, 09:14
Tylko to prawda , którą większość z nas akceptuje
funyo - 2013-11-02, 09:18
No nie ma się co czepiać, wiadomo, że materiały nie są z najwyższej półki. Wyraźnie napisano, że to uroki niskiej ceny. W przeciwieństwie do braku większej liczby schowków, co jest zwykłym niedociągnięciem.
Ogólnie tekst całkiem strawny i obiektywny, w końcu ktoś pisze, że van nie musi być stabilny i szybki jak auto sportowe.
laisar - 2013-11-02, 12:17
Czy ktoś mógłby mnie oświecić o co chodzi z tym "przycinaniem palców przy składaniu kanapy w trzecim rzędzie"? OIDP system jest dokładnie taki sam jak w MCV-ce i nigdy się z tym nie spotkałem - no ale może jestem zaślepiony d;
funyo napisał/a: | braku większej liczby schowków, co jest zwykłym niedociągnięciem |
To też jest wynik rżnięcia kosztów.
(Słusznego czy nie, to już kwestia subiektywna).
mekintosz napisał/a: | Tylko to prawda |
Tylko to jest ten "trzeci rodzaj" prawdy - bardzo wiele innych samochodów (jeśli nawet nie większość w klasie budżetowej) też ma twarde plastiki, do tego jeszcze gorsze w kolorze, bo żałobnie czarne, i jakoś rzadko się to tak wytyka jak w daciach, w której urasta to do rangi jednego z największych problemów <<<:
eplus - 2013-11-02, 18:55
laisar napisał/a: | twarde plastiki, ... rzadko się to tak wytyka jak w daciach, w której urasta to do rangi jednego z największych problemów <<<: |
No i bardzo dobrze, w moim Dusterze też jest to największy problem, poza tym trochę głośno trzaskają drzwi, poza tym zero problemów.
|
|