DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Przegląd mediów o Dacii - 2 dni testowe we Francji

maciek - 2013-12-18, 15:38
Temat postu: 2 dni testowe we Francji
Artur się nie chwali, więc :

czaju - 2013-12-18, 16:47

Artur, to kiedy kupujesz Dustera? Zdążysz przed III zlotem przeprawowym ? :)
mekintosz - 2013-12-18, 18:29

Widać świetna impreza, dopisała pogoda oraz humor ;-)
jackthenight - 2013-12-18, 19:15

Wyjazd do Francji był bardzo udany. Organizatorzy bardzo się postarali, każda chwila była w pełni zagospodarowana, nie było mowy o nudzie :), wszyscy bardzo się starali abyśmy czuli się dobrze i aby niczego nam nie brakowało. Wszystko było świetnie przygotowane.
Nawet sprezentowali każdemu po aparacie fotograficznym Canon PowerShot A2500(śmiałem się bo dostałem lepszy niż ten co mam obecnie w domu), po kurtce Dacii (która widać na filmie dzień 1) i jeszcze inne takie drobniejsze prezenty.
Aparatami robiliśmy zdjęcia i pod koniec drugiego dnia organizator kopiował sobie te wszystkie zdjęcia do swojego komputera.
Bardzo jestem zadowolony z tego wyjazdu. Chociaż był męczący, ponieważ wstać musiałem o 3:30, wyjechałem z Łodzi o 4-tej. Na lotnisku byłem przed 6-tą. Wylot miałem o 7:55.
Lot trwał dwie godziny.
A na drugi dzień powrót. Lot o godz: 19:55. W domu byłem o 24:00 :)

Trochę sobie autem pojeździłem. Nowy Duster jest zdecydowanie ładniejszy od poprzedniego.
Ładniejszy mam na myśli głównie w środku, jak i na zewnątrz też. Pobawiłem się wreszcie konkretnie Media Nav - super nawigacja, ale za nisko jest umiejscowiona.
Nowego Dustera po lifcie pewnie, że chciałbym mieć, ale póki moje Sandero nie sprawia mi problemów i zawsze mogę na nie liczyć, to nie zmienię Sanderki na żadne inne.
Poza tym poznałem fajnych ludzi - pozdrawiam Krzyśka, Piotrka, Jakuba i jego tatę, oraz ekipę z Hiszpani, kolegę z Francji Stéphane Segura, Dominika Jacksona i kolegę z Niemiec oraz piękną koleżankę Miriam, której pod wieczór po powrocie do hotelu, po killku lampkach wina każdy pokazywał swój numer pokoju, zachęcając aby przyszła do niego hihi :)

wieza - 2013-12-18, 19:24

NOno to się Wam udał wypadzik pogratulować tylko :)
jackthenight - 2013-12-19, 10:41

Oj udał się, udał :)

Parę zdjęć : https://www.facebook.com/...=1&l=6a48227e75

wieza - 2013-12-20, 20:50

Super Gratulacje :)