DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Powitania - Witam

cien0 - 2008-07-12, 20:11
Temat postu: Witam
Witam wszystkich :)

Posiadaczem Dacii Logan MCV jestem na razie korespondencyjnie (znaczy się mam nadzieje ze już wysłali na nią zamówienie;) ) a czekać będę 3 miesiące :(

Mam nadzieje że spełni wszystkie moje pokładane weń nadzieje czyli tani samochód, duży, z dużą ilością miejsca na bagaż i na rodzinę.

ZeneC - 2008-07-13, 09:12

Witam!
Trzy miesiące warto wykorzystać na pocztanie forum.
Jako były ekolog zawodowy widzę, że kolega z okolic Chojnowskiego Parku Krajobrazowego (jeśli to ten Ustanów). Piękne tereny. Gorzej dla inwestycji...

Co do pojemności to zmieści się bagaż, rodzinka, a i teściową da się upchnąć...

dogberry - 2008-07-13, 11:43

Ja się zastanawiam jakby zostać niezależnym importerem Dacii, pewnie bym na tym nieźle zarobił ale na to jeszcze czas :-P

Takie czasy oczekiwania to masakra. Ale nie zdziw się, że jak zadzwoni do Ciebie handlowiec za jakieś 2 tygodnie i powie, że ma dla Ciebie interesująca informację, że jest samochód podobny do tego co chciałeś ale z lepszym wyposażeniem i do tego oczywiście droższy i jak chcesz to możesz tego wziąć :mrgreen:

laisar - 2008-07-13, 13:48

Cytat:
Mam nadzieje że spełni wszystkie moje pokładane weń nadzieje czyli tani samochód, duży, z dużą ilością miejsca na bagaż i na rodzinę.

Dokładnie w 100% - nie mniej, ale też nie więcej.

Cytat:
Takie czasy oczekiwania to masakra. Ale nie zdziw się [...]

Zgadza się, masakra, ale nie wydaje się, żeby sytuacja z telefonem była zbyt częsta - przydział aut dla naszego kraju nie wynika w końcu ze złośliwości, tylko z niedostatecznych możliwości produkcyjnych.

Marek1603 - 2008-07-13, 15:45

Witaj. Ja swoją odbiorę może w tym tygodniu, jak ją przywiezie przewoźnik. Wozi ją od dwóch tygodni po Polsce. Pozdrawiam.
dmas - 2008-07-14, 14:52

witaj,
Konrad - 2008-07-14, 15:05

Czołem
Pablo78 - 2008-07-14, 18:51

witamy serdecznie :!: :-)
cien0 - 2008-07-15, 12:06

ZeneC: Akurat forum starałem się przeczytać przed podjęciem decyzji. I między innymi zaważyło na tym że się zdecydowałem :) Tak To ten Ustanów. I fakt jestem zadowolony choć sprowadziłem się do ostatecznie dopiero parę dni temu :)

dogberry: Nie narzekam z czasem bo sam planowałem samochód na początek września z nowym rokiem szkolnym (podwożenie dzieci) więc to tylko miesiąc dłużej. Ale jeśli zaproponują coś wcześniej to się rozważy :)

Marek1603: To pogratulować :)

Konrad - 2008-07-15, 12:53

Hmm ... kolejny przedstawiciel powiatu piaseczyńskiego - to już nie jestem sam. Dwóch to już banda. :mrgreen:
cien0 - 2008-07-15, 19:49

:) To miło że krajanie się będą wspierać :)))
paweloo97 - 2008-07-15, 19:52

Wita Ciebie niedawno witany