|
DACIA Klub Polska Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII |
 |
Sprawy klubowe - Podpisy
Hakama 4x4 - 2014-01-20, 13:22 Temat postu: Podpisy Moi drodzy czy nie wiecie co się stało z podpisami?
Mam taki fajny Daciowy kanał na YT na który wrzucam filmiki z jazd w terenie (to chyba dobre dla popularyzacji marki) a mój podpis z linkiem do kanału zniknął .
Czy mogę go jakoś zahaczyć tak aby każdy go widział i nie musiał szukać w profilu uzytkownika?
BoloSr - 2014-01-20, 13:32
Hakama 4x4 napisał/a: | Przepraszam, że przerywam awanturę ale co się stało z podpisami.
Mam taki fajny Daciowy kanał na który wrzucam filmiki z jazd w terenie (to chyba dobre dla popularyzacji marki) a mój podpis z linkiem do kanału zniknął .
Czy mogę go jakoś zahaczyć tak aby każdy go widział i nie musiał szukać w profilu uzytkownika? |
nie ma teraz podpisu :( cos ktos wyłączył :(
PS władza szaleje i to pewnie to :):):)
laisar - 2014-01-20, 13:37
Zostały wyłączone jakoś w weekend w ramach walki z najazdem spamerów. Miały zostać włączone po skończonym czyszczeniu z robactwa, ale to ostatnie będzie chyba musiało zaczekać...
Hakama 4x4 napisał/a: | Przepraszam, że przerywam awanturę |
W każdym dziale jest taki magiczny guzik "nowy temat" - gorąco polecam d;
Hakama 4x4 - 2014-01-20, 14:02
Dziękuje Laisar
andrzej627 - 2014-11-17, 10:51
laisar napisał/a: | Zostały wyłączone jakoś w weekend w ramach walki z najazdem spamerów. Miały zostać włączone po skończonym czyszczeniu z robactwa, ale to ostatnie będzie chyba musiało zaczekać...
|
Od tego czasu minęło już 10 miesięcy...
laisar - 2015-11-17, 22:39
andrzej627 napisał/a: | Od tego czasu minęło już 10 miesięcy... |
...Oraz jeszcze 12 <: - ale ponieważ jak na razie zalew spamerów wygląda na opanowany, to włączam podpisy.
|
|