DACIA Klub Polska
Forum Dyskusyjne Użytkowników DACII

Spotkania, imprezy, wyprawy - Mini spot w Lublinie?

jan ostrzyca - 2009-04-10, 18:41
Temat postu: Mini spot w Lublinie?
Koledzy Lubelacy, może zrobimy wiosenny mini spot w Lublinie? Jesienny mini spot odbył się w tamtym roku nad Zalewem Zemborzyckim z udziałem Yarocza i Jana Ostrzycy. Trzeba nam pobić ten jakże wyśrubowany rekord!
yarocz - 2009-04-10, 19:54

Oczywiście jestem za..
jan ostrzyca - 2009-04-15, 13:41

yarocz napisał/a:
Oczywiście jestem za..

Brawo! Silny, zwarty, gotowy! Poczekajmy jeszcze chwilę na zgłoszenia Kolegów. Do wszystkich wysłałem pw. Ale jakby nikt nie miał czasu, to jest patent na pobicie jesiennego rekordu. Trzeba nam odszukać zaparkowanego Drakulę, postawić wozy obok i cyknąć fotkę. Wiem, że to może być naruszenie regulaminu, jak słynny dyfuzor w F1, ale na wojnie jak to na wojnie...

Mikele - 2009-04-16, 07:44

Ja chyba spasuję.

Mam zajęcia na podyplomówce w ten weekend, poza tym już kupiłem auto i nie wiem czego mógłbym szukać na targach motoryzacyjnych... ;-)

Pozdrawiam.

jan ostrzyca - 2009-04-16, 12:08

Mikele napisał/a:
Ja chyba spasuję.

Mam zajęcia na podyplomówce w ten weekend, poza tym już kupiłem auto i nie wiem czego mógłbym szukać na targach motoryzacyjnych... ;-)

Pozdrawiam.

No to może w innym terminie niż 18-19 kw.? Wczoraj wstawiłem MCV do serwisu i odbieram dopiero w przyszłym tygodniu.

yarocz - 2009-04-16, 15:34

Może 25 lub 26.04.09 ?
Pablo78 - 2009-04-16, 19:46

yarocz napisał/a:
Może 25 lub 26.04.09 ?

Aha... konkurencja dla naszego zlotu na Muchowcu... :-P :mrgreen:

yarocz - 2009-04-17, 13:08

Lublin to bardzo ładne miasto..
więc zapraszamy kolegów.
Jakoś nie ma zbytnio większego odzewu.
Dla uatrakcyjnienia mogę przygotować informacje na temat nawigacji na różnych urządzeniach.

yarocz - 2010-10-01, 21:26

Może mały spocik w ten weekend? ;-)
Można by wymienić się informacjami o nawigacjach, zrobić małą diagnostykę aut i sprawdzenie zestrojenia i stanu technicznego anten CB przed zimą.

jan ostrzyca - 2010-10-01, 21:49

yarocz napisał/a:
Może mały spocik w ten weekend? ;-)
Można by wymienić się informacjami o nawigacjach, zrobić małą diagnostykę aut i sprawdzenie zestrojenia i stanu technicznego anten CB przed zimą.

OK. Jutro ok południa jadę z chłopcami na spacer nad Zalew. Parking na Wrotkowie wydaje się wporzo.

Mikele - 2010-10-01, 22:55

Jestem za, czas się znajdzie, tylko muszę wiedzieć parę godzin wcześniej, żeby porozkładać inne obowiązki.

Dajcie znać na PW i będę ;-)

yarocz - 2010-10-02, 08:28

Chyba mi się uda koło południa.
Zabiorę laptopa z kablami do diagnostyki i miernik SWR do CB.
Może jeszcze ktoś się skusi bo pogoda robi się ładniejsza.

Mikele - 2010-10-02, 08:32

O, a ja może w końcu sobie kupię bezpiecznik nowy, bo stary mi się przepalił w CB chyba z rok temu i jakoś od tamtej pory nie miałem czasu żeby wymienić... ;-)
Ernest - 2010-10-02, 09:35

A o której godzinie ten mini zlocik się odbędzie? Chętnie wpadłbym razem z tatem ;)
Mikele - 2010-10-02, 09:46

W bezpośrednich okolicach godziny 12.00 ;-)
Ernest - 2010-10-02, 09:48

I to wszystko nad zalewem zemborzyckim ??
tomaszgebala - 2010-10-02, 15:11

...a ja właśnie dopiero teraz wróciłem z pracy i znowu figa z uczestnictwa :-(
Mikele - 2010-10-02, 16:38

tomaszgebala napisał/a:
...a ja właśnie dopiero teraz wróciłem z pracy i znowu figa z uczestnictwa :-(

Powtórzymy, jeśli tylko przydarzą się dni słoneczne około jakiegoś weekendu :-D
Jeśliby ktoś jeszcze miał ochotę dołączyć do następnego spotu, proszę pisać.

Tymczasem nad Zalewem Zemborzyckim spotkały się trzy MCVki, co jedna to ładniejsza.

krakry1 - 2010-10-02, 16:53

Mikele napisał/a:
Powtórzymy, jeśli tylko przydarzą się dni słoneczne około jakiegoś weekendu
Tylko dajcie wcześniej znać - ja chętnie się zjawię. Nie spotkałem jeszcze w realu nikogo z forum.
tolkiszon82 - 2010-10-02, 17:07

jak tylko odbiore Dustera to nastepnym razem zawitam narazie problemy z dojazdem poruszam sie czym popadnie czasami slużbowy czasmi tatowy i nie zawsze jest czym podskoczyc wiec czekam na Drakulke i chetnie sie z wami spotkam
yarocz - 2010-10-02, 17:39

Auta przed zimą sprawdzone DDT2000.
Jedna antena CB dostrojona.
Szkoda, że nie było więcej mobilków. ;-)

jan ostrzyca - 2010-10-02, 18:26

Mikele napisał/a:

Tymczasem nad Zalewem Zemborzyckim spotkały się trzy MCVki, co jedna to ładniejsza.

Kierownicy autek też niczego sobie...

yarocz - 2010-10-02, 18:40

jan ostrzyca napisał/a:
Mikele napisał/a:

Kierownicy autek też niczego sobie...
.......Co jeden to przystojniejszy.
Na następny spocik zapraszamy również koleżanki.

leo - 2010-10-05, 22:11

Mikele napisał/a:
Powtórzymy, jeśli tylko przydarzą się dni słoneczne około jakiegoś weekendu :-D
Jeśliby ktoś jeszcze miał ochotę dołączyć do następnego spotu, proszę pisać.

Witajcie.
Postaram się przybyć w razie sprzyjających okoliczności. Tym razem nie dałem rady.
O ile to tylko możliwe, bardzo proszę przyszłych pomysłodawców o jak najwcześniejszą informację o terminie. Nie zawsze się da wszystko poukładać tak z dnia na dzień, niestety. :-(

krakry1 - 2010-10-06, 14:43

Ja jestem cały czas chętny.
Piotrek721015 - 2010-10-06, 14:53

Witam kolegów z lubelskiego. Na wiosenny zlocik może ijabym się u Waswkręccił. Mamfunfla z Lublina, toby była okazja go odwiedzić i innym daćkomssię przyjżeć. Więcjakbędzieciee coś organizowali na wiosnę to piszcie na forum, to chłopak z tablicami rejestracyjnymi ZGY... z checia by się do imprezy przyłączył,tym bardziej że enad zalewem zemborzyckim byłem dwa raazy i muszę stwierdzić że brdzo ładnemiejscce. Jak cały Lublinz resztą. Pozdrawiam znad morza.Piter.
KrzysiekG - 2010-10-07, 09:49

Kurczę - dawno tu nie zaglądałem, a chętnie bym podjechał i relację zrobił z tego :-)
Jakby co, to piszcie, a będziemy się jakoś umawiać. Chętnie bym się z Wami spotkał.

Mikele - 2010-10-07, 10:15

Możemy się umówić na spotkanie jeszcze w tym roku :)

Przy okazji jakby się więcej Daciek znalazło to może i jakiś triumfalny przejazd przez miasto by się zorganizowało ? ;-)

krakry1 - 2010-10-07, 17:34

Why not? Jestem za Mikele.
leo - 2010-10-10, 21:34

Mikele napisał/a:
Możemy się umówić na spotkanie jeszcze w tym roku :)

Przy okazji jakby się więcej Daciek znalazło to może i jakiś triumfalny przejazd przez miasto by się zorganizowało ? ;-)

Może z postojem w zatoczce przy Kunickiego 161, albo na większym parkingu dwa km dalej w kierunku na Jabłonną? Możemy też przygotować transparent "Niech nas zobaczą"... :mrgreen:

Taki żarcik. ;-) Ale pomysł dobry, oby tylko rzeczywiście większa ilość się zjechała.

tolkiszon82 - 2010-10-11, 06:42

to poczekajcie do grudnia wtedy bedzie zawsze o jedna (moja) wiecej na spocie
Mikele - 2010-10-11, 08:00

A kiedy odbierasz Dustera ? :)
tolkiszon82 - 2010-10-11, 11:12

50 tydzien
Calfy - 2010-10-11, 12:33

Ja również chętnie wpadnę, tylko musiałby być wcześniej ustalony termin ;-) No i najlepiej jakiś weekend, ewentualnie popołudnia :-)
Gość - 2010-10-11, 19:04

Oooo... na wiosenke i ja sie pojawie :mrgreen: Nie wiem jeszcze czym, ale na pewno Dacia :mrgreen:
maciek - 2010-10-13, 22:22

chętnie bym się zabrał na jakiegoś spota w Lubelskim ale mam problemy z samochodem(mogę go tylko pożyczyć :-x )
Ammianus - 2010-10-14, 10:44

no Panowie, do Lublina daleko nie mam, ale pod koniec listopada odbiorę Sombrero, to chętnie bym go w trasę pognał ;-)
mpoldek - 2010-10-24, 11:24

witam jesli beda jakies zloty w warszawie to jestem bardzo chetny poznac nowych kolegow :)
leo - 2010-10-24, 23:46

mpoldek napisał/a:
witam jesli beda jakies zloty w warszawie to jestem bardzo chetny poznac nowych kolegow :)

Nie rozumiem, czemu informujesz nas o tym w wątku o spotach lubelskich, szczególnie jeśli tuż obok jest inny wątek o spotach w Warszawie... :mrgreen:

Mikele - 2010-10-25, 09:33

Oj tam, oj tam :mrgreen:

Spot to spot, a Warszawa oczywiście może przyjechać do nas, jeśli tylko ma po temu czas i ochotę.

A tak swoją drogą meteo zapowiada przez nami bardzo ładny weekend: http://pogoda.onet.pl/0,858,38,lublin,miasto.html
i pomyślałem, że można by to wykorzystać i spotkać się na przykład w sobotę, albo niedzielę ?

Może tym razem udałoby się zgromadzić jakąś większą grupkę fanów Daćki ??

tolkiszon82 - 2010-10-25, 09:44

nie no a jak ja odbiore DD to bedzie zimno i pewnie sniezyce i wtedy nikt sie nie bedzie chciał spotkac a ja sie pochwalic nie bede mogl
yarocz - 2010-10-25, 10:08

Mikele napisał/a:

A tak swoją drogą meteo zapowiada przez nami bardzo ładny weekend: http://pogoda.onet.pl/0,858,38,lublin,miasto.html
i pomyślałem, że można by to wykorzystać i spotkać się na przykład w sobotę, albo niedzielę ?

Jestem za. :-D
Jak będzie więcej chętnych to możemy zrobić diagnostykę aut i sprawdzić anteny CB.

Mikele - 2010-10-25, 10:09

Przecież nie ma przymusu przyjeżdżania Daćką ;-)

Zapraszamy czymkolwiek, choćby rowerem.

yarocz - 2010-10-25, 10:13

Mikele napisał/a:
Przecież nie ma przymusu przyjeżdżania Daćką ;-)

Zapraszamy czymkolwiek, choćby rowerem.

Lub zabrać się z kimś po drodze.

leo - 2010-10-25, 22:05

Mikele napisał/a:
Spot to spot, a Warszawa oczywiście może przyjechać do nas, jeśli tylko ma po temu czas i ochotę.

Z tym, że kolega wyraźnie pisał o chęci na spot we Wawie. Gdyby chciał do Koziego Grodu, słowem bym nie skrobnął. :-)
A kiedy my ruszymy na Warszawę? :mrgreen:

Mikele napisał/a:

Pomysł przedni (i Daćką przybyłbym), ale... Ja odpadam w ten weekend, niestety. Żeby nie było - jadę do... Rzeszowa... na spot kolegów z Klubu Tico. :lol:
A może spróbujemy ustawić się w troszkę odleglejszym i bezpieczniejszym (nieświątecznym jakimś) terminie, np. połowa listopada?

PS. Tolkiszon, nie martw się - przyjedziesz Daćką na następny, a tymczasem podjedziesz tym, co masz pod ... no, wiesz. ;-)

tolkiszon82 - 2010-10-26, 05:49

no dobra jesli bedzie to sobota to moze moze sie uda mi przyturlac poldzisławem pod warunkiem ze akurat nie bede w pracy i oczywiscie jesli pora bedzie dla mnie dobra niestety wieczorem wyjeżdzam do tesciów i wróce dopiero we wtorek. Czekam wiec na jakies ustalenia bo z checia poznam szanowne grono Dackowych Lubelaków :-)
yarocz - 2010-10-26, 09:03

No to może tradycyjnie w sobotę nad zalewem,parking na Wrotkowie około 12.00 ?
Mikele - 2010-10-26, 18:29

Pasuje !
Tym razem biorę całą rodzinkę i przyjedziemy na dwa auta :)

leo - 2010-10-26, 18:40

yarocz napisał/a:
No to może tradycyjnie w sobotę nad zalewem,parking na Wrotkowie około 12.00 ?

Ale (w związku z moim poprzednim postem) - którą sobotę masz na myśli?
30.X (gdy mnie nie będzie) czy sobota listopadowa? Jeśli to możliwe, bardzo bym prosił o termin 7.XI (niedz.), 13.XI (sob.) lub 14.XI (niedz.) albo dalej... Nie dam rady 30.X ani 6.X (soboty), bo już jestem umówiony albo pracuję, a chętnie bym się z Wami spocił. ;-)
Jeśli nie da rady, trudno, poczekam do następnego terminu.

Tak przy okazji... Był już na jakimś spocie jakiś duster czy jeszcze nie? Jeśli nie, byłbym pierwszym... :->

Mikele - 2010-10-26, 18:47

Na razie najbliższa chyba, bo pogodowo zapowiada się naprawdę nieźle i trzeba korzystać ze słońca, póki jeszcze je mamy.
Jeśli chodzi o późniejsze spotkania gdzieś pod dachem, np. przy którymś Macu to jestem jak ślepy dżokej - nie widzę przeszkód ;)

yarocz - 2010-10-28, 08:21

Ze względu na wielkie zainteresowanie może lepiej zmieńmy termin na późniejszy.
krakry1 - 2010-10-28, 08:28

Jestem za. Niestety weekend przed Wszystkimi Świętymi obfituje w rodzinne wyjazdy.
Mikele - 2010-10-28, 10:26

Szkoda trochę tego słonecznego weekendu, ale racja, mnóstwo osób będzie wyjeżdżało.
Co się odwlecze, to nie uciecze... ;-)

Ernest - 2010-10-28, 16:15

Troche szkoda że zlot nie odbędzie się w sobote. Właśnie z tatem zaplanowaliśmy specjalnie sobotę na ten wyjazd. No cóż, poczekamy na inny termin ;)
leo - 2010-10-28, 22:22

... dlatego dobrze jest umawiać się w miarę wcześniej (łatwiej coś zaplanować) - tak sądzę.

Idąc za ciosem - proponuję 7.XI, niedziela (7., bo niedługo po niedoszłym spocie, a niedziela, bo jest to najbardziej dogodny dzień do spotkań - wielu z nas różnie pracuje - tak więc frekwencja może być wyższa).
Co koledzy na to?

yarocz - 2010-10-29, 07:52

leo napisał/a:
... dlatego dobrze jest umawiać się w miarę wcześniej (łatwiej coś zaplanować) - tak sądzę.

Idąc za ciosem - proponuję 7.XI, niedziela (7., bo niedługo po niedoszłym spocie, a niedziela, bo jest to najbardziej dogodny dzień do spotkań - wielu z nas różnie pracuje - tak więc frekwencja może być wyższa).
Co koledzy na to?

Jeśli nic mi nie wypadnie jestem za. ;-)
Od razu prośba aby potwierdzać swoja ewentualną obecność na forum bo wtedy będzie wiadomo czy się organizować.

leo - 2010-11-01, 11:50

Czyli 7 listopada zjawiliby się:

1. yarocz
2. leo
3. ... (kto chce i może - niechaj się wpisuje dalej, tylko tydzień został ;-) )

Ernest - 2010-11-01, 20:40

3. arturo
4. Ernest

100% obecność jeszcze potwierdzimy.

Mikele - 2010-11-01, 23:33

5. Mikele
jan ostrzyca - 2010-11-02, 21:03

6. Janusz, Michał, Janek.
leo - 2010-11-05, 01:04

Super - kto jeszcze? Tolkiszon, przyjedziesz?

Pozostaje jeszcze miejsce i godzina - "tradycyjnie" parking nad Zalewem Zemborzyckim? Jeśli tak, to doprecyzować proszę (pierwszy raz na spota jadę ;-) ): ten parking blisko lasu (przy wylocie na Prawiedniki/Żabią Wolę), czy któryś przy Marinie (obok drogi do Zemborzyc)? Czy jeszcze jakiś inny?
Godzina - 12.00 pozostaje, tak?

tolkiszon82 - 2010-11-05, 07:10

niestety ten weekend zarezerwowal mi tesciu musze go wspomoc w odbudowie zawalonej zeszlej zimy stodoly ze tez w lecie sie nie zebral.Wiec chyba juz nastepnym razem i to moze juz Dusterkiem bedzie :mrgreen:

bawcie sie dobrze

Mikele - 2010-11-05, 09:42

Czołem !

Mam sprawę - czy spotkanie można by przełożyć nieco w czasie ? Noc z soboty na niedzielę muszę spędzić poza Lublinem i na 12.00 mogę się nie wyrobić, jeśli więc udałoby się ustalić 13.00 lub 14.00 to byłoby super.

Jest jeszcze sprawa miejsca - pogoda nie rozpieszcza (jak to w listopadzie) więc trzeba mieć jakiś plan B, na wypadek gdyby padało. Można by rozważyć parking pod Leclerc'iem na Zana, bo jest zadaszony i można pójść na górę na jakąś herbatę, albo np. McDonalda, który zadaszony nie jest, ale w środku zwykle nie pada ;-)

No i ilu nas będzie w końcu ? Więcej niż ostatnim razem ?

leo - 2010-11-05, 13:28

Czołgiem...
To proponuję 13-stą. W razie czego zawsze możesz się trochę spóźnić, prawda? Nie będziemy uciekać, chętnie poczekamy na Ciebie.
Z planem B może zaczekajmy, zobaczymy, jakie warunki nam się trafią. Jeśli będzie kiepsko, wsiądziemy w auta i przemieścimy się w dowolnie wybranym (już na miejscu) kierunku, w zasadzie nigdzie daleko nie jest (przynajmniej dla Dacii :mrgreen: ). Przy tej okazji odbyłby się proponowany przejazd kolumną przez miasto... :-)
Mikele, gdybyś miał się spóźnić, a my zmienialibyśmy miejsce pobytu - czy dysponujesz numerem tel. do kogoś z ww. chętnych, lub ktoś ma Twoje namiary? Jeśli nie, wymieńmy się via priv numerami, powiadomię Cię o zmianach.
Ponawiam prośbę o sprecyzowanie, na którym parkingu odbywały się spoty, żebyśmy nie musieli się szukać dookoła całego zalewu...
Mikele - co do chętnych, ostatnia liczba to 6 (aut - w domyśle, bo ludzi będzie więcej :-> ).

yarocz - 2010-11-05, 17:51

Od 12.30 będę czekał na kolegę LEO na parkingu przy skansenie.
Potem pojedziemy razem na spocik.

krakry1 - 2010-11-05, 19:13

Rozumiem, że ostatecznie ustalono termin zlociku na niedzielę (7 listopada) na godzinę 13.00. Nie odzywałem się wcześniej bo nie wiedziałem jak z rodzinnymi planami teraz wiem, że i ja mogę się zjawić. Podajcie dokładnie który to parking przy Zalewie.
jan ostrzyca - 2010-11-05, 22:29

krakry1 napisał/a:
vPodajcie dokładnie który to parking przy Zalewie.

Jeśli ten sam co zawsze, to pierwszy parking nad Zalewem od Wrotkowa. Ten ze szlabanami, pomiędzy basenami a wypożyczalnią kajaków.

leo - 2010-11-05, 23:12

yarocz napisał/a:

Serdeczne dzięki koledze za oferowaną pomoc, ale spotkamy się raczej dopiero przy zalewie - logistycznie muszę inaczej sprawę rozegrać, niż przypuszczasz (skądinąd bardzo słusznie) ;-) ... Odbierz priva, tam wyjaśniłem.

yarocz - 2010-11-06, 09:03

leo napisał/a:
yarocz napisał/a:

Serdeczne dzięki koledze za oferowaną pomoc, ale spotkamy się raczej dopiero przy zalewie - logistycznie muszę inaczej sprawę rozegrać, niż przypuszczasz (skądinąd bardzo słusznie) ;-) ... Odbierz priva, tam wyjaśniłem.

Już wysłałem odpowiedź.
Czekam w takim razie nad zalewem. ;-)

Mikele - 2010-11-07, 09:39

Cześć,

niestety nie dam rady wrócić do Lublina na czas... :-/
Przepraszam i mam nadzieję, że spotkanie się uda i że jest u Was tak ładnie jak w Kaziku.

M.

jan ostrzyca - 2010-11-07, 17:05

Spot na Zalewem Zemborzyckim doszedł do skutku. W składzie szerszym od poprzedniego choć węższym od zakładanego, z reprezentacją trzech powiatów Ziemi Lubelskiej i z reprezentacją prawie wszystkich modeli dacii (zabrakło sedana). Oto foto:
http://picasaweb.google.c...CPO14seVvZPvWw#

krakry1 - 2010-11-07, 19:04

I zlotu w Lublinie ciąg dalszy.
Ernest - 2010-11-07, 19:43

Gdyby nie awaria akumulatora przyjechałbym swoim sedanem ;]

edit: A może gdy aura będzie bardziej korzystna i więcej osób zarezerwuje czas na weekend zorganizujemy większy zlot w Lublinie ?

tolkiszon82 - 2010-11-07, 19:55

no wlasnie nastepnym razem juz napewno sie pojawie aura nie przeszkadza zawsze mozna wybrac jakis zadaszony parking
Ernest - 2010-11-07, 20:04

No to myślmy nad następnym ;)
maciek - 2010-11-07, 21:16

mam nadzieje że będę w przyszył roku Dacia driverem wszystko na to wskazuję
yarocz - 2010-11-07, 21:19

No to może na wiosnę uda się zorganizować jakiś większy spocik.... :-D
krakry1 - 2010-11-07, 21:47

Też jestem za wiosną.
leo - 2010-11-07, 22:53

krakry1 napisał/a:
Też jestem za wiosną.

"... bo dobrze jest wiosną
podumać nad Prosną,
lub snuć myśli w kółko
nad inną rzeczułką,
nad jakąkolwiek rzeczułką..."

... Bystrzyca również nadaje się. :-)

Dzięki kolegom za spotkanie. Było mi bardzo przyjemnie Was poznać i zrobię wszystko, aby zjawić się następnym razem, niezależnie od pory roku.
Znaczy... do następnego. :-D

Gość - 2010-11-08, 08:34

A moze tak dla ulatwienia wymienimy sie nr telefonow? Latwiej bedzie dograc szczegoly... ;) Teraz troche ustabilizowala sie moja sytuacja "czasowa", wiec na nastepnym bede :D Raczej jeszcze Temperowka, chociaz kto wie... moze juz nie? ;)
tolkiszon82 - 2010-11-08, 09:42

mysle ze nr tel mozna sie powymieniac ale juz na spocie
czasmi lepiej nie podawac na forum takich danych no oczywiscie zostaje prv

jan ostrzyca - 2010-11-28, 18:11

Jak napiszę "Pomóż Dzieciom Przetrwać Zimę" wszyscy lubelacy i mieszkancy lubelskiego będą wiedzieli o co chodzi... Dla słabiej poinformowanych linki
http://pdpz.pl/
http://pdpz.pl/?page_id=19
Koledzy może wspólnie wesprzemy akcję? Co prawda główna zbiórka uliczna miała miejsce dzisiaj, ale nadal działają zbiórki stacjonarne. I byłby kolejny mini spot w Lublinie...

Może byśmy na ten przykład umówili się za dwa tygodnie z bagażnikami pełnymi, lub wypełnionymi w dowolnej proporcji, darami rzeczowymi i zawieźli nasze paczki do jednego ze sztabów? Do dowolnego sztabu, choć akurat jestem wolontariuszem przy jednym z nich, ale nie namawiam do prywaty, bo liczy się gest.

benny86 - 2010-11-28, 18:27

Mam za daleko, ale popieram i sam działam w działalności pokrewnej (szlachetna paczka)
jan ostrzyca - 2010-12-24, 11:02

Koledzy z lubelskiego Klubu Renault zwołują się noworoczny spot w Lublinie.

http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?t=7451

Może się wprosimy?

krakry1 - 2010-12-24, 11:40

Ja będę jeszcze na wyjeździe, więc u mnie odpada. :-(
yarocz - 2010-12-25, 17:22

Jak nic mi nie wypadnie to postaram się być.
leo - 2010-12-25, 19:42

Też będę "wyjechany", drugiego stycznia wieczorem muszę być już w domu. Nie dam rady się zjawić.
jan ostrzyca - 2011-02-11, 18:54

Koledzy z Klubu Renault planują kolejny spot w Lublinie. Za tydzień. Na razie dyskutują dokładny czas i miejsce.
http://klubrenault.pl/for...view&f=0&p=7969
Kułaty wysłał do mnie zapytanio-zaproszenie w tej sprawie. Wpadniemy?

yarocz - 2011-02-11, 19:24

Do mnie też.
Ale z tego co piszą na forum to chyba nic z tego nie będzie.
Poprzednim razem były same Renówki i tylko moja Drakula. :-(

leo - 2011-02-14, 01:42

Będę musiał być w Lublinie w piątek i/lub w niedzielę. Jeśli odpowiednio termin i godzina nie pokryłyby się z moimi zobowiązaniami, mógłbym wpaść. Zobaczę, co ustalą, więc na 100% się teraz nie zadeklaruję.
maciek - 2011-02-15, 22:49

PIKUR organizuje spota.

Konkrety:
data: 20.02.2011 (niedziela)
godzina: 15:00
miejsce: Olimp, P0, sektor niebieski (gdzieś po środku ;) )

jan ostrzyca - 2011-02-17, 09:27

Kto od nas jedzie?
yarocz - 2011-02-17, 10:50

Może mi się uda.
krakry1 - 2011-02-17, 17:04

Tym razem nie mogę - może na wiosnę.
jan ostrzyca - 2011-02-17, 21:07

yarocz napisał/a:
Może mi się uda.

"Uda" zawsze są dwa: albo się uda albo nie uda.

Może też dojadę...

leo - 2011-02-18, 10:27

jan ostrzyca napisał/a:
Kto od nas jedzie?

Już wiem, będę dziś w Lublinie, w niedzielę nie. Tak więc w moim przypadku żadne udo nie wchodzi w grę. ;-)

maciek - 2011-05-31, 19:24

może znowu jakiś mini zlocik ?
yarocz - 2011-05-31, 19:33

Jestem za.
Byle nie kolidował ze zlotem w Borkach.

krakry1 - 2011-05-31, 19:34

Why not? Jestem za, a nawet przeciw.
Ernest - 2011-05-31, 21:18

kiedy i gdzie ?
może teraz uda mi się "zezlotować" z innymi posiadaczami Dacii ;)

maciek - 2011-06-01, 19:58

http://www.francuskie.pl/wiadomosci/6963
?

Ernest - 2011-06-02, 10:07

dobrze wiedzieć. wybiera się ktoś ?
maciek - 2011-06-02, 22:06

jeśli znajdę czas przed sesją to ja chętnie pojadę do Nazaruka na Piknik. Jeśli dojdą do mnie naklejki klubowe bo bym też parę odsprzedać ;-)
yarocz - 2011-06-03, 06:13

Dla mnie odpada. :-|
W tym czasie jest zlot w Borkach.

leo - 2011-06-03, 23:45

yarocz napisał/a:
Dla mnie odpada. :-|
W tym czasie jest zlot w Borkach.

Ja też nie dam rady. Mam inne zobowiązania akurat w tym terminie... :cry:
Po prostu pech.

maciek - 2011-08-21, 18:31

http://www.facebook.com/m...28156108&type=1

galeria z Pikniku Dacii u Nazaruka :-D

yarocz - 2011-08-22, 18:27

Może by tak kolejny mały spocik na koniec wakacji... :-D
marcin_dw - 2011-08-22, 20:10

Z przyjemnością. Niedługo wybieram się w te rejony ;)