Wysłany: 2016-08-13, 17:46 Montaż pasów z tyłu pomocy!Duster
Witajcie, zabrałem się za wygłuszanie tyłu dusterka. Wybyebeszyłem wszystko, odkręciłem pasy bezpieczeństwa (tylne) zaczynam składać i zonk.... nie pamiętam gdzie były - obawiam się, żę zakleiłem otwór... czy może ktoś z Was załączyć mi fotkę ze swojego dustera (PH1), gdzie przykręcony jest na dole pas ? chodzi o końcówkę - góra (rolka) jest na miejscu.
Pomóżcie bo stoję w miejscu a jutro muszę to złożyć do kupy....
Dziekuje ale za bardzo to nie pomoglo... czy nikt z szanownych forumowiczow nie wsiada dzis do swojego dustera? Pomozcie prosze bo leze i kwicze... jednk zdjecie z lewej badz prawej stronie przy kanapie na dole i juz bede wiedzial gdzie szukac...
Nakłuwałem małym śrubokrętem i nigdzie nie znalazłem.... rozwiązanie okazało się prostsze niż myślałem...
Fotele montuje się na 2 śruby do podłogi - do foteli jest przykręcona taka wyprofilowana blacha, która się przykręca i w niej właśnie z boku jest naspawana nakrętka i tam przykręca się pas... to dla innych jak będą mieć problem :)
A tak na przyszłość to jak ktos ma kiepską pamięć to zrobić zdjęcia szczegółów przed rozbiórką i wtedy nie będzie żadnych problemów z powrotnym montażem.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
A tak na przyszłość to jak ktos ma kiepską pamięć to zrobić zdjęcia szczegółów przed rozbiórką i wtedy nie będzie żadnych problemów z powrotnym montażem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum