Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 


Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: laisar
Wczoraj 16:52
NAVIPREMIUM - Dedykowane nawigacje Android do Dacii
Autor Wiadomość
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-08-31, 12:31   

Cześć wszystkim,

widzę, że jest bardzo duże zainteresowanie i temat się rozrasta :) Postaram się po kolei odpowiedzieć na wszelkie poruszone tutaj kwestie.

Od początku:

Lza napisał/a:
Bez sensu: tablet warty 150zł (https://www.morele.net/telefony/tablety-i-czytniki-ebookow/tablety-528/,,,,,,,p,0,,30349O998226/1/#product_list) za 2000zł? Tylko dlatego że pasuje do wnęki na radio... To już wolę ten za 150zł na przyssawce.

Za 2 lata i tak będzie przestarzały i nic na nim nie będzie się dało uruchomić. Wtedy łatwiej będzie kupić kolejny tablet na przyssawkę za 150zł, niż kolejny radio-tablet za 2 koła + wymiana..


Wszystko zależy od tego czego oczekuje klient. Jedni lubią jeździć ze smartfonami lub tabletami na uchwytach, inni wolą mieć radio z pełną funkcjonalnością Androida, radiem, wkomponowane idealnie w deskę rozdzielczą, z obsługą kierownicy multimedialnej, przyciskami fizycznymi na przednim panelu przypisanymi do konkretnych funkcji itp.
Pamiętaj też, że dodatkowo nasze radio ma wbudowany napęd DVD, dwa sloty na karty pamięci microSD, USB do którego można podłączyć dysk zewnętrzny o pojemności nawet 1 lub 2TB - to jest istotna funkcjonalność dla klientów, którzy słuchają muzyki z płyt, swoich kart lub mają kolekcje muzyczne na dyskach i chcą mieć do nich łatwy i szybki dostęp :)
Dodatkowo - ale to oczywiście tylko osobista dygresja - moim skromnym zdaniem jazda ze smartfonem na szybie to karkołomny wyczyn, a co dopiero z tabletem 7, 8 czy 9 cali. Należę do tych kierowców, którzy nie lubią mieć na przedniej szybie czegokolwiek co by przeszkadzało w widoczności. Co kto lubi :)

Natomiast co do "terminu przydatności" - działamy już parę ładnych lat na rynku i wielu naszych klientów z powodzeniem jeździ jeszcze na starszych generacjach urządzeń, na przykład z Androidem 4.2 i dwurdzeniowym procesorem 1.6GHz, a były one w sprzedaży właśnie 2-3 lata temu.

jas_pik napisał/a:
MN jest na windozie


No właśnie... "Windoza" - słowo klucz :)
My też mieliśmy nawigacje na Windowsie, ale krótko mówiąc wyszliśmy z nich.
Te urządzenia utknęły na dawno nieaktualnym systemie Windows CE 6.0 (niektóre jeszcze jakiś czas temu widzieliśmy z 5.0!), zresztą mocno zamkniętym... nie mówiąc też o osiągach. Ekrany oporowe kontra pojemnościowe w Androidzie, które działają jak w dobrej klasy smartfonie/tablecie - szybko i płynnie... albo procki 800MHz kontra czterordzeniowy 1.6GHz w Andku...
Dodatkowy atut o którym chyba nie trzeba wspominać to Sklep Play - pełen dostęp do wielu aplikacji na Androida - nawigacyjnych, multimedialnych, biurowych, OBDII... jeśli ktoś lubi jeździć na Sygicu lub AutoMapie, tutaj wszystko będzie działać... ktoś inny chce udostępnić internet z telefonu i korzystać z Google Maps - w porządku... a w tle włączone radio/płyta/mp3 przez PowerAmpa z dysku zewnętrznego i jeszcze widget Yanosika :)
Kwestia gustu :)

fotorobart napisał/a:
2000 zł kosztuje oryginał MediaNav od Renault :mrgreen: [/list]


Tak jak napisałem powyżej, jest to urządzenie z systemem Windows CE... ma on swoich zwolenników jak i przeciwników, my obstawiamy jednak przy Androidzie z wielu różnych względów...

piotr. z napisał/a:
Jakiś czas temu też się śliniłem na stację multimedialną na androidzie ale wyleczyłem się jak zobaczyłem na youtubach ile czasu taki sprzęt "wstaje". Na razie dziękuję. Po każdym wyłączeniu sprzętu odcina się napięcie i całość musi się załadować; w tym czasie gdy trzeba cofnąć a ma się kamerę i jest potrzebna to trzeba odczekać aż sprzęt zostanie uruchomiony (przynajmniej te, które widziałem)i trwało to lekko koło minuty. Jeśli coś uległo zmianie to byłby duży plus bo aplikacji na andka jest więcej niż na Windę (chociaż wiele z nich to śmieci) ale prawie 2200 nie dałbym za taki sprzęt.


Pozwól, że rozwieję Twoje wątpliwości:
- przede wszystkim nasze jednostki z Androidem 5.1 "wstają" (mówimy o zimnym starcie) około 20 sekund :)
- kamera cofania działa niezależnie od Androida! Urządzenie przełącza się na podgląd z kamery automatycznie po wrzuceniu wstecznego biegu, nawet gdy system jeszcze startuje :) Nie musisz za każdym razem czekać na jego całkowite uruchomienie.
- urządzenia mają funkcje "podtrzymania" po odcięciu zapłonu - możesz ją skonfigurować od 30 sekund do 2 godzin.

saydack napisał/a:
Powiedz mi jakim cudem zmieścicie to radio do DD z np 2013 roku skoro jest tam półka tylko na 1DIN? W opisie macie że pasuje. Może jakieś zdjęcie jak to po założeniu wygląda?


Daty i lista kompatybilności są orientacyjne i są podane przez producenta, w zależności od kraju i wersji wyposażenia mogą się różnić.
Ramka która pojawiła się w tym temacie to rozwiązanie dla uniwersalnego radia 2DIN.
Nasze radio ma kształt taki jak fabryczne jednostki Dacii, które mają inne wymiary.

Pozdrawiam
/Krzysiek
Ostatnio zmieniony przez naviPremium 2016-08-31, 12:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
laisar 
Moderator



Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2007
Wersja: Laureate 7 os.
Wiek: 41
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 15382
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-08-31, 12:39   

naviPremium napisał/a:
Nasze radio ma kształt taki jak fabryczne jednostki Dacii

Czyli kieszeń 1DIN, ekran 2DIN?
 
 
opos 



Marka: Dacia
Model: SANDERO/Logan MCV
Silnik: 1.4 + LPG/1,5 Dci
Rocznik: 2010
Wersja: Arctica
Wiek: 46
Dołączył: 09 Cze 2010
Posty: 418
Skąd: S-E
Wysłany: 2016-08-31, 12:41   

naviPremium napisał/a:

Nasze radio ma kształt taki jak fabryczne jednostki Dacii, które mają inne wymiary.

Czyli wygląda jak na linku w drugim poście od kol Karenzo?
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-08-31, 12:43   

Kieszeń jest 1din, ekran 7 cali ... nie tyle 2 din... przedni panel nie jest 2 din, tzn nie 100*175 , do tej ramki którą podesłał kolega z linka, bez modyfikacji nie będzie pasować

Co do osób które mają 1 din to musimy się zorientować co i jak... ten model mamy od około 2 tygodni i póki co wszystko poszło na wysyłki, mało mamy jeszcze doświadczenia z samochodami Dacii

Ł.
Ostatnio zmieniony przez naviPremium 2016-08-31, 13:06, w całości zmieniany 3 razy  
 
piotr. z 
optymista z doświadczeniem



Marka: Dacia
Model: Duster 4x2
Silnik: 1.6 LPG fabryczny (tfu!)
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate
Wiek: 46
Dołączył: 19 Lip 2011
Posty: 895
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2016-08-31, 22:27   

navipremium,
dziękuję za wyjaśnienia niemniej jednak 2200 to dla mnie za duża kwota na taki sprzęt.
_________________
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-09-01, 09:07   

piotr. z napisał/a:
navipremium,
dziękuję za wyjaśnienia niemniej jednak 2200 to dla mnie za duża kwota na taki sprzęt.


Witam,

Dziękujemy za opinię,

Każdy zainteresowany kupując u nas bezpośrednio w sklepie stacjonarnym, czy poza allegro, otrzymuje 100zł rabatu,

Fajnym pomysłem jest również zakup ratalny przez allegro, rozkładajać zakup max na 12 miesięcy, otrzymujemy kredyt ratalny 0% , wychodzi około 200zł miesięcznie

Pozdrawiam
Łukasz
Ostatnio zmieniony przez naviPremium 2016-09-01, 09:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
route2000 
Jerzy



Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1,6 8V MPI+LPG-BRC
Rocznik: 2014
Wersja: Laureate 5 os.
Wiek: 52
Dołączył: 01 Sty 2014
Posty: 2798
Skąd: Lublin
Wysłany: 2016-09-01, 12:52   

Na taki sprzęt mogą pozwolić chyba taksiarze, bo całymi dniami siedzą w aucie, na postoju mogą wtedy obejrzeć jakiś film czy TV a nawet poprzeglądać internet.

Jednak cena mocno odstrasza zakup i może skusić złodzieja (wybicie szyby i kradzież). ;-)
_________________
Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-09-01, 13:09   

route2000 napisał/a:
Na taki sprzęt mogą pozwolić chyba taksiarze, bo całymi dniami siedzą w aucie, na postoju mogą wtedy obejrzeć jakiś film czy TV a nawet poprzeglądać internet.


Wśród klientów mieliśmy paru taksówkarzy, ale wybierali nasze nawigacje bardziej z powodu różnych aplikacji na Androida do zleceń :)

Cytat:
Jednak cena mocno odstrasza zakup i może skusić złodzieja (wybicie szyby i kradzież). ;-)


Bardzo rzadko się to zdarza... na kilka lat działania na rynku były może ze dwa takie przypadki...

Jeśli chodzi o cenę, pamiętajcie, że klubowicze otrzymują wspomniany wyżej rabat + gratisy... dodatkowo zapewniamy profesjonalną obsługę w czasie gwarancji i po niej. Serwisujemy urządzenia na miejscu w Warszawie, nie ma u nas dziwnych historii jakie zdarzały się u innych, gdzie klientom podano adres w Chinach i kazano odesłać urządzenie tam... naprawdę widzieliśmy już chyba wszystko ;)
Udostępniamy naszym klientom aktualizacje fabryczne, śledzimy też różne nowinki jeśli chodzi o rozwiązania niefabryczne (nowe aplikacje, root itd itp), robimy też różne modyfikacje hardware'u.

Pozdrawiam
/Krzysiek
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-09-05, 16:13   

Witam,

Nasza jednostka będzie pasowało tylko do samochodów gdzie fabrycznie jest zamontowane radio 2din.

Dla osób które chciałyby zamienić obecne radio 1din na 2din zostaje rozwiązanie z linka poniżej, - jeden kolega już wcześniej podrzucił zdjęcie - tego modelu nie będziemy wprowadzać do oferty - z rożnych względów...

Pozdrawiam
Łukasz


 
Cav 


Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014
Wersja: [Inna]
Dołączył: 27 Paź 2013
Posty: 2819
Skąd: Poznań
Wysłany: 2016-09-05, 17:04   

naviPremium napisał/a:
Witam,

Nasza jednostka będzie pasowało tylko do samochodów gdzie fabrycznie jest zamontowane radio 2din.


Ale w Daciach nie ma radia 2 DIN, ani miejsca na takowe.
To tylko ekran jest większy, taki jak w 2 DIN, samo radio jest 1 DIN.
Ostatnio zmieniony przez Cav 2016-09-05, 17:04, w całości zmieniany 1 raz  
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-09-05, 17:28   

Cav napisał/a:
naviPremium napisał/a:
Witam,

Nasza jednostka będzie pasowało tylko do samochodów gdzie fabrycznie jest zamontowane radio 2din.


Ale w Daciach nie ma radia 2 DIN, ani miejsca na takowe.
To tylko ekran jest większy, taki jak w 2 DIN, samo radio jest 1 DIN.


Chodziło mi oczywiście o ekran, "tył" jest 1din

Ł.
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-11-25, 15:30   

Cześć wszystkim,

zapraszamy Was do polubienia i śledzenia naszej strony na portalu Facebook, gdzie na bieżąco informujemy o nowościach, wrzucamy zdjęcia z montaży które realizujemy lub prezentujemy materiały podesłane do nas przez klientów z całej Polski. Przez stronę można się też z nami skontaktować :)

naviPremium - Facebook

Oczywiście zapraszamy też do naszego kanału YouTube, gdzie na bieżąco wrzucamy prezentacje naszych urządzeń.

naviPremium - YouTube

Pozdrawiamy,
naviPremium
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-02-07, 16:59   

Cześć wszystkim,

Kilka nowości dotyczących naviPremium :)

Zapraszamy wszystkich na naszą stronę internetową http://navipremium.pl/ - layout witryny uległ odświeżeniu :)

---

Dodatkowo, w związku z dużym zainteresowaniem na nasze produkty i różnego rodzaju zapytania od klientów przed i po zakupie nawigacji, postanowiliśmy założyć forum internetowe. Dostępne będzie w ciągu około tygodnia, a link znajdziecie na naszej stronie.
Na forum będziecie mogli znaleźć informacje na temat promocji i nowości dotyczących naszego sprzętu, uczestniczyć w dyskusjach na temat sprzętu, uzyskać pomoc techniczną, wsparcie i wiele innych :)

W tej chwili trwają jeszcze prace przygotowawcze - w ciągu tygodnia forum powinno ruszyć pełną parą. Zapraszamy! :)

Dla moderatorów - news o forum proszę traktować informacyjnie, nie promocyjnie :)

---

Ogłaszamy również przedsprzedaż na nowe urządzenia z systemem Android 6.0, procesorem Octa Core, 2GB pamięci RAM i pamięcią Flash 32GB.
Przez następne 3 tygodnie będziemy zbierać zamówienia na jednostki 6.0 w promocyjnej cenie 2049zł - czyli 150zł rabatu od normalnej ceny 2199zł.
Cena dotyczy oczywiście jedynie zakupu poza Allegro.
Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu priv, telefonicznego lub na wsparcie@navipremium.pl

Pozdrawiamy
naviPremium
Ostatnio zmieniony przez naviPremium 2017-02-07, 17:07, w całości zmieniany 1 raz  
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-02-08, 15:18   

Cześć,

Chcielibyśmy wszystkich uczulić na oferty typu dropshipping, czyli tak zwane pośrednictwo w zakupie towaru z Chin.

W 95% kończy się to tym, że kupujemy produkt, a później musimy martwić się sami, bo oczywiście nie ma żadnej gwarancji na radio, pomimo zapewnień "sprzedającego".

Odbieramy codziennie bardzo dużo telefonów dotyczących problemów w podłączeniu, uszkodzonych i połamanych jednostek, zawieszonego lub niestabilnego oprogramowania i innych rozmaitych problemów.

Zachęcamy wszystkich do kupowania jednostek w sprawdzonych firmach, zapewniających gwarancję, wsparcie techniczne i pomoc przy montażu.

Pozdrawiamy
naviPremium
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-02-14, 16:52   

Cześć wszystkim,

informujemy, że forum zostało już uruchomione, zapraszamy do odwiedzin - na pewno będzie warto :)
Link: http://forum.navipremium.pl

Pozdrawiamy
naviPremium
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-03-17, 13:37   

Cześć wszystkim!

Planujemy w ciągu dwóch tygodni uruchomić konkurs, w którym będzie do wygrania dowolne radio z naszej oferty wraz z montażem (w Warszawie) bądź wysyłką.

Warunkiem wzięcia w konkursie będzie polubienie naszej strony na Facebooku + udostępnienie postu reklamowego na swoim profilu, a następnie wystarczy zamieścić krótki film na YouTube pokazujący czemu właśnie Wam mamy przekazać nasze radio.
Film może być humorystyczny, może być poważny, koncepcja jest dowolna, chodzi o to, aby wyróżnić, czemu właśnie to do Was ma trafić sprzęt :)
Będzie liczyła się inwencja i pozytywne podejście :)

Czekamy na Wasz odzew! W ciągu dwóch tygodni pojawią się oficjalne informacje dotyczące kampanii. Dajcie nam już teraz znać, co o tym sądzicie.

Kampania będzie uruchamiana cyklicznie dwa razy w roku.
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-03-21, 15:31   

Cześć wszystkim,

informujemy, że promocyjna cena 2049zł na nowe jednostki z systemem Android 6.0, ośmiordzeniowym procesorem, 2GB RAM i 32GB pamięci wewnętrznej obowiązuje do końca tego tygodnia :)

Pierwsze zamówienia na Androida 6.0 będą realizowane w przyszłym tygodniu.

Pozdrawiamy
naviPremium
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-04-06, 14:45   

Cześć wszystkim,

zgodnie z tym co pisaliśmy jakiś czas temu, od dzisiaj startuje konkurs, którego główną wygraną jest dowolne radio z naszej oferty :)

Aby wziąć udział, należy:
1) Polubić naszą stronę na Facebooku - link do strony: https://web.facebook.com/naviPremium-774027945953509
2) Udostępnić post na swoim profilu - link do posta reklamowego: https://web.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1366427800046851&id=774027945953509
3) Nagrać klip, w którym przekonacie nas czemu to właśnie do was ma trafić nasze radio :)

Liczymy na ciekawe pomysły i kreatywność. Filmy mogą być poważne, mogą być też humorystyczne, forma jest dowolna. Liczy się pozytywna energia :)

Wśród osób które polubią naszą stronę i udostępnią nasz post rozlosujemy pięć adapterów OBDII (uwaga: kompatybilność zależna jest od samego auta).

Co do regulaminu, nie wiemy jak duży odzew będzie miała kampania, więc nadesłanych musi zostać co najmniej pięć filmów, abyśmy mieli z czego wybierać.
Czas trwania kampanii to 30 dni.
Urządzenie musi znajdować się w naszej ofercie którą znajdziecie na http://navipremium.pl. Jeśli nie ma tam radia, nie ma możliwości sprowadzenia takiego modelu.
Zwycięski film wybiera nasz zespół w pięcioosobowym składzie.
Filmy oczywiście nie mogą zawierać treści powszechnie uznanych za obraźliwe itp.
Filmy należy wgrywać na portal YouTube, w nazwie umieszczając tekst "naviPremium - film konkursowy......". Następnie, po udostępnieniu posta reklamowego, wrzucamy link w komentarzach pod nim.

Zapraszamy do udziału w konkursie :)
Pozdrawiamy
naviPremium
Ostatnio zmieniony przez naviPremium 2017-04-06, 14:58, w całości zmieniany 1 raz  
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-04-21, 16:01   

Cześć wszystkim,

Z przyjemnością informujemy, że wprowadziliśmy do oferty model radia do Dacii Logan, Sandero, Duster, roczniki 2009-2013. Zapraszamy do kontaktu na wsparcie@navipremium.pl.
Urządzenie jest dostępne na zamówienie, a stronę i szablony reklamowe zaktualizujemy w niedługim czasie :)

Ostatnio zmieniony przez naviPremium 2017-04-21, 16:02, w całości zmieniany 1 raz  
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-05-26, 13:56   

W związku z dużą ilością zapytań informujemy, że możliwe jest przeprowadzenie aktualizacji nawigacji z systemu 5.1 do 6.0.
Dotyczy to oczywiście tylko urządzeń zakupionych u nas. Procedura wymaga wymiany procesora, pamięci i aktualizacji oprogramowania.
Po wykonaniu nawigacja działa na systemie Android 6.0, ośmiordzeniowym procesorze, 2GB RAM i 32GB pamięci wewnętrznej - jest to najwyższa dostępna specyfikacja.
Ze względów konstrukcyjnych aktualizacja nie dotyczy wszystkich urządzeń.

Koszt upgrade'u to 550zł i urządzenie musi trafić do nas na parę dni.

Zainteresowanych zapraszamy na priv lub wsparcie@navipremium.pl

Pozdrawiamy
 
rottweiler 



Marka: polonez | Dacia
Model: caro | Duster FL
Silnik: 1,5lpg | 1.2TCE
Rocznik: 1992 | 2014
Wersja: Prestige
Wiek: 44
Dołączył: 24 Lis 2013
Posty: 137
Skąd: wrocław
Wysłany: 2017-05-28, 10:22   

Jak bedzie mozna zainstalować yanosika i modem LTE to będę zainteresowany
 
Cav 


Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014
Wersja: [Inna]
Dołączył: 27 Paź 2013
Posty: 2819
Skąd: Poznań
Wysłany: 2017-05-28, 13:00   

rottweiler napisał/a:
Jak bedzie mozna zainstalować yanosika i modem LTE to będę zainteresowany


W tej cenie?
Przecież możesz kupić milion innych urządzeń z Androidem i tą ramkę i możesz instalować co chcesz.
Cena wyjdzie pewnie góra połowa tego co proponują.
Na forum Kii wciskają ten sam badziew, jest PONAD dwa razy droższy od invidini z ekranem 9 cali i Androidem, zakupionego na aliexpress.
Ostatnio zmieniony przez Cav 2017-05-28, 13:00, w całości zmieniany 1 raz  
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: Wczoraj 9:52   

Cav napisał/a:
rottweiler napisał/a:
Jak bedzie mozna zainstalować yanosika i modem LTE to będę zainteresowany


W tej cenie?
Przecież możesz kupić milion innych urządzeń z Androidem i tą ramkę i możesz instalować co chcesz.
Cena wyjdzie pewnie góra połowa tego co proponują.
Na forum Kii wciskają ten sam badziew, jest PONAD dwa razy droższy od invidini z ekranem 9 cali i Androidem, zakupionego na aliexpress.


Ów Kolega wypowiada się na tematy, na które nie ma pojęcia, nawet jeżeli ściągnął sobie sam stacje... nikomu nie zabraniamy kupować na aliexpress, więc nie wiem w czy problem...

Jak już jesteś taki bystry to podawaj chociaż informacje jak LEGALNIE wprowadzić taki produkt do obrotu,

Cena to
[ (Realna cena zakupu + transport) + 10% cła ] do tej kwoty 23% vat , prowizja dla agencji celnej, dokument SAD - takie opłaty są dla wszystkich, nie ma znaczenia, że produkt jest dla osoby prywatnej

Jak na firmę to jeszcze musisz mieć EORI,

Jak już kombinujesz, to po cichu... chyba, że zachęcasz innych do problemów z urzędem skarbowym, który właśnie sam sobie powodujesz...

Ł.
Ostatnio zmieniony przez naviPremium Wczoraj 10:40, w całości zmieniany 3 razy  
 
naviPremium 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6
Dołączył: 11 Sie 2016
Posty: 23
Skąd: Warszawa
Wysłany: Wczoraj 10:03   

rottweiler napisał/a:
Jak bedzie mozna zainstalować yanosika i modem LTE to będę zainteresowany


Yanosika można zainstalować na naszych urządzeniach bez najmniejszego problemu :)

Testowaliśmy modemy LTE - działają z odpowiednią prędkością :)

Jednak za współpracę z nimi odpowiadają sterowniki producenta, ponieważ system Android nie jest normalnie przystosowany do współpracy z takimi urządzeniami. W związku z tym nie można zagwarantować 100% współpracy z każdym modemem i każdą kartą SIM.

W tej chwili najlepszą i najbardziej stabilną opcją na połączenie z internetem w samochodzie jest przenośny router WiFi.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez naviPremium Wczoraj 10:37, w całości zmieniany 2 razy  
 
laisar 
Moderator



Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2007
Wersja: Laureate 7 os.
Wiek: 41
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 15382
Skąd: Warszawa
Wysłany: Wczoraj 16:54   
Post wygaśnie: 05.30, 16:54

Temat przesunięty i sprzątnięty.

Nikt nie sponsoruje forum.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne