Wysłany: 2017-02-11, 08:40 Co to za element (Odp.: ogranicznik klapki wlewu paliwa)
Witam.
Ostatnio z Logana MCV II odpadło coś takiego jak na załączonych zdjęciach. Moje pytanie co to jest i skąd to pochodzi? Osoba, która widziała ja to coś odpadało twierdzi, że odpadło w momencie otwierania klapki od wlewu paliwa. Był ułamany, na zdjęciach sklejony żeby było dobrze widac jak wygląda. Tylko, że oglądnąłem klapkę, wlew i korek i nigdzie mi to tam nie pasuje. Może zostało wyniesione to z wnętrza samochodu na ubraniu a po prostu podczas tankowania spadło na ziemię.
Wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi.
Mimo wszystko też bym obstawiał "pęsetkę" do bezpieczników. Zajrzyj do schowka z bezpiecznikami w kabinie, czy masz tam podobne ustrojstwo. W instrukcji znajdziesz gdzie jest ten schowek i gdzie powinna być przymocowany ten przyrząd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum