Zrobiłem małą retrospekcję - ponieważ jeden z pierwszych postów mojego wątku poświęciłem Rumunii, dziś wrzucam link do mojego wątku o tym kraju na Forum Węgierskim. Wątek rozpoczęty dawno temu przeze mnie, ale kontynuowany przez społeczność węgromaniaków. Zapraszam do lektury
Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI 84 KM
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance Plus Pomógł: 55 razy Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 1601 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2017-12-30, 19:09
Dobre winko lepsze niż wódka xD Ja ostatnio właśnie odkryłem smak wina na nowo za sprawą wujka, który zajmuje się produkcją wina regionalnego, nigdy jakoś się nie chwalił a jest pyszne. Winnica Dworska z Bojszów. Na zdrowie!
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1926 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2018-02-11, 11:12
Również w swoim aucie mam pokrowiec na kierownicy z tym, że ja wolę mieć taki ze skóry naturalnej,a nie plastikowy. Jest on 15-20 zł droższy ale jest milszy w dotyku i zbiegiem kilometrów nie pęka tylko się delikatnie wyciera. Ten co mam u siebie w loganie przełożyłem z poprzedniego auta. Na dzień dzisiejszy ma przejechane około 14 tyś w loganie i 20 tyś w Thalii czyli łącznie ponad 34 tyś km, a wygląda nadal bardzo dobrze, myślę , że kolejne 20 tyś km wytrzyma jeszcze bez problemu.
zdjęcie powyżej robione było w maju 2017 roku ale wizualnie pokrowiec się nie zmienił. Zakupiłem go w Auchanie za 42zł
Ja nie wiem, z czego są te moje, nie chce mi się pruć. Stary nie popękał, tylko zaczął się przecierać na zgrubieniach. Załamania powstały przy ściąganiu z kierownicy. Zrobiłem na nim 70000.
Przebieg 170.000, zmiana na letnie koła, smarowanie piszczących szczęk w tylnych hamulcach. Belka tylna na razie nie odpada. Wegetacja w pełni, ale niestety żadnych roślin w nadkolach nie zauważyłem - nie nadaję się na ogrodnika ani opiekuna zwierząt, to fakt.
Ostatnio zrobiłem pranie przednich foteli i założyłem nowy pokrowiec foliowy na lewy. Jestem z tego dumny.
Ja też. Dywanik wymieniłem w tamtym roku, ale zastępczy jest źle pomyślany - w tych dużych kratkach łatwo zacina się obcas buta.
A kolega Marek chyba tak z zazdrości. Dwa pozostałe są z plastiku, nie będę ich wymieniał. Hamulec wnet się przybrudzi i wszystko będzie pasować.
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI 84 KM
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance Plus Pomógł: 55 razy Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 1601 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2018-04-29, 09:10
Cóż tu komentować, przed majówką wszystkie wózki wyglądają podobnie. W zeszłym roku byłem na grillu, gdzie nikt nie miał kiełbasek za to każdy z flaszką xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum