Jeżeli w tańszych wersjach bez smarkfona nie będzie można wygodnie pogrzebać w radio to dla mnie jest to dealbreaker...
Jeszcze przełknę jak się będzie wszystko wyświetlało pomiędzy zegarami.
Ale jakbym miał ferefe-efem szukać na czuja pilotem pod kierownicą to bym się wściekł...
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-09-30, 09:47
laisar napisał/a:
mekintosz napisał/a:
wyświetlacz LPG to nie będą tylko 4 cegiełki
Nie, 8 - przecież widać na fotce.
W 1.5 dci mam wyświetlanie temperatury 8 kresek, jednak zapalają się parami, stąd zanim nie będzie filmów z jazd, to jestem ostrożnym optymista co do takiego 8 kreskowego wyskalowania.
Kolejny minus sandero klasycznego, ze zdjęli 1 cm z prześwitu. Jedynie stepway dla mnie ma sens
Natomiast fajny patent z belko-relingami w stepway.
Ciekawe czy zrobili sterowanie szybami w wersji z hands free przy włączonym zapłonie, bo w DDII to jest mega wkurzające, że żeby domknąć szyby trzeba odpalić silnik.
_________________ Browar domowy Mariampol
Ostatnio zmieniony przez Obywatel MK 2020-09-30, 15:39, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawe czy zrobili sterowanie szybami w wersji z hands free przy włączonym zapłonie, bo w DDII to jest mega wkurzające, że żeby domknąć szyby trzeba odpalić silnik.
To rzeczywiście nieporozumienie, czy ktoś miał styczność z hands free w Renault i działa to tam tak samo?
Ostatnio zmieniony przez Oskar Deweloper 2020-09-30, 16:47, w całości zmieniany 1 raz
Ale bardzo ładne auto. Ten system z telefonem, jestem ciekaw, czy w ogóle ma radio, czy już tylko z telefonu?
Wbudowane, tyle że bez wyświetlacza i przycisków, inaczej jak byś napędził głośniki? Proste rozwinięcie systemu R&Go, który przecież od dawna działa również w Daciach w standardowych radiach bez nawigacji zgodnych z R&Go- tych najnowszych z możliwością mocowania uchwytu na smartfona.
Oprócz obsługi radia i multimediów jest tam wszystko, łącznie z podglądem parametrów komputera pokładowego a nawet więcej, trybem Eco itp. Nie znasz a chcesz się zapoznać- zainstaluj sobie apkę R&Go
W opisie Logana na francuskie.pl jest wymieniona również opcja MediaNav i wydaje się, że konstrukcja tej "wnęki" na desce jak najbardziej to umożliwia. Prezentowany "tablet" na szczęście nie okazał się płaskim tabletem, lecz tylko czołem pudełka osadzonego na desce. Wymiana pudełka i faktycznie wejdzie tam MediaNav.
kakus napisał/a:
A ta (chyba) tkanina na desce rozdzielczej to będzie super do odkurzania
Na bank to tworzywo nie materiał.
Od kiedy ten system działa, znaczy, czy moja MY2017, ale rocznik 2016 raczej tego nie ma?
Marka: Fiat
Model: TIPO SW
Silnik: 1.4
Rocznik: 2020
Wersja: Laureate Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Kwi 2019 Posty: 297 Skąd: Bielsko Biała
Wysłany: 2020-09-30, 21:16
Teraz widzę, że wersja bez tabletu jest beznadziejna.
Pasażer obok nie ma możliwości jakiejkolwiek zmiany parametrów radia - stacje/głośność/radio/USB
Najbardziej cenię możliwość uruchomienia radia bez kluczyka - zostaje ktoś w samochodzie pod sklepem no i nie umiera z nudów.
Kolejna opcja przy konfiguracji odznaczona - tablet obowiązkowy...
Na filmikach widać że deska rozdzielcza będzie w różnych konfiguracjach materiałowych. Widać było że jest wersja z miękką tkaniną oraz z plastikiem w różnych fakturach .
Ostatnio zmieniony przez kakus 2020-10-01, 09:57, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 115 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3837 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-10-01, 11:16
Michał B24 napisał/a:
Od kiedy ten system działa, znaczy, czy moja MY2017, ale rocznik 2016 raczej tego nie ma?
Aplikacja R&Go działa na radiach dedykowanych do R&Go, w Daciach to jest to radio bez CD, do którego można wetknąć akcesoryjny uchwyt smartfona. Czyli takie:
W 2017 jeszcze tych radioodbiorników nie montowali.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2020-10-01, 11:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum