Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 84 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3221 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-12-05, 10:27
wlodarek1 napisał/a:
Różnią się tylko tym , że tamta druga ma hak holowniczy i trpochę inne felgi
Ta z hakiem jest jednak trochę starsza od Twojej- zwróć uwagę na punkt zamocowania anteny dachowej, dawniej anteny były bliżej szyby przedniej, potem odsunięto je trochę do tyłu.
Czy mi się zdaje, czy Twój tylny zderzak łapie trochę połysk i świat trochę się w nim odbija?
A czy to jest dobrze , że mój zderzak się błyszczy czy nie Co jakiś czas biorę mokrą szmatkę i wycieram nią tablice rejestracyjne i zderzaki . Nie wycieram blach , bo wydaje mi się , że woda z płynem do sprzątania typu ludwik nie jest dobra dla karoserii . Ale czy plastikowym zderzakom też szkodzi
_________________ tico sprzedałem sąsiadom a teraz mam sandero
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 84 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3221 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2022-12-06, 08:31
wlodarek1 napisał/a:
A czy to jest dobrze , że mój zderzak się błyszczy czy nie
Nie wiem czy dobrze, po prostu zdziwiło mnie, że jest w stanie tak błyszczeć... Przecież faktura tworzywa jest matowa a ten wygląda (przynajmniej na tym zdjęciu) jakby to był zderzak z wyższej wersji Sandero, lakierowany na czarno
Natomiast zderzak przedni wygląda normalnie.
Ostatnio zmieniony przez Dymek 2022-12-06, 08:31, w całości zmieniany 1 raz
A czy to jest dobrze , że mój zderzak się błyszczy czy nie
Nie wiem czy dobrze, po prostu zdziwiło mnie, że jest w stanie tak błyszczeć... Przecież faktura tworzywa jest matowa a ten wygląda (przynajmniej na tym zdjęciu) jakby to był zderzak z wyższej wersji Sandero, lakierowany na czarno
Natomiast zderzak przedni wygląda normalnie.
Bo tylni jest lakierowany, najprawdopodobniej po jakiejś przygodzie blacharskiej
Route i kapelusznik - przecież widzicie , że ta druga sandusia ma całkiem innną rejestrację ;
TLW - nawet nie wiem z jakiego to jest miasta .
Mój bratanek chciałby mieć swoje własne auto , by jeździć nim do pracy .
Ale używanego boi się kupić , a na nowe go nie stać
Ostatnio zmieniony przez wlodarek1 2022-12-14, 18:20, w całości zmieniany 1 raz
Miasto leżące w połowie drogi między Częstochową a Kielcami słynące ze sera i kolei oraz pewnego polityka, który przyczynił się do uzyskania połączenia kolejowego z Krakowem i Warszawą
_________________ Paweł
Ostatnio zmieniony przez nowy 2022-12-14, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
To ciekawe - czy kierowca tej sanderki z włoszczowej udziela się tutaj na forum OFFTOP ; choć dziś są święta i powinniśmy się wszyscy cieszyć - ja napiszę o smutnej sprawie ;
już od ponad tygodnia ja i moja matka mamy uporczywy kaszel i ''flagmę '' w piersiach . Temperatura podwyższoną raczej nie jest , uniwersalny test na wirusy grypy i covida - pokazał dziś mi , że wirusa nie mam . Byliśmy ostatnio 2 razy u lekarza , ale przepisane tabletki nie pomagają , przynajmniej mojej 89-letniej matce . Od kuzyna , który mieszka w białymstoku , dowiedziałem się , że jego żona która jest nauczycielką - również ma to samo . Czy to jest grypa , czy coś innego skoro testy pokazują brak wirusów
A mego bratanka ta choroba na razie nie dotknęła i to on tylko jeździ samochodem przez ostatni tydzień
Ostatnio zmieniony przez wlodarek1 2022-12-25, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum