Ja mam dobre doświadczenia. Polecam. Dostałem u nich największy rabat, a wysłałem ze 20 zapytań ofertowych do różnych dealerów. Opłacało mi się przejechać w sumie 500 kilometrów, żeby u nich kupić.
Nie polecam . Dwa razy w ciągu 7 miesięcy wymieniali mi uszczelkę szyby w drzwiach L+P. Po dwóch tygodniach znowu jedna zaczyna się odkształcać. Podejrzewam, że zatrudniają tam piekarzy z zawodu a nie mechaników.
Tym razem jadę do Katowic
Ja mam dobre doświadczenia. Polecam. Dostałem u nich największy rabat, a wysłałem ze 20 zapytań ofertowych do różnych dealerów. Opłacało mi się przejechać w sumie 500 kilometrów, żeby u nich kupić.
U mnie podobna historia zakupu, z tą tylko różnicą, że musiałem dojechać autostradą 80km. Póki co nalatane 1000 km od zakupu i polecam ten salon
A może to nie wina mechaników ale materiałów na uszczelkach. Czasem w oryginalnych częściach trafiają się jakieś felerne serie.
Po komentarzu wpisanym w sobotę na Google, rano w poniedziałek zadzwonił Pan serwisu. Zaprosił mnie jak będę miał czas, porobią zdjecia i wyślą do serwisu Reno, dlaczego tak się dzieje z uszczelkami.
Mnie tez uszczelki się pofalowały i wymienili. Za jakiś czas ta sama sytuacja znów pofalowało. Byłem w Aso i stwierdzili ze wszystkie auta tak mają a jak nie wieże to niech sobie idę na salon pooglądać i nie wymienili więcej. No cóż słów brak .
Polecam ten salon. Dobry rabat dostałem, do tego bez problemu zrealizowali voucher. Kontakt z klientem rewelacyjny. Na każdym etapie zamówienia mogłem liczyć na pomoc sprzedawcy. Mimo komplikacji z odbiorem samochodu ( wina producenta) ostatecznie ocena na duży plus dla salonu.
Polecam kontakt z Panią Dominiką. Pełen profesjonalizm i dużo cierpliwości
Mnie tez uszczelki się pofalowały i wymienili. Za jakiś czas ta sama sytuacja znów pofalowało. Byłem w Aso i stwierdzili ze wszystkie auta tak mają a jak nie wieże to niech sobie idę na salon pooglądać i nie wymienili więcej. No cóż słów brak .
W końcu pojechałem usunąć awarii
-rdza pod śrubami wlewu paliwa
-skrzypiący fotel i wentylator
- uszczelki drzwi
Wszystko naprawione , uszczelki podklejone zobaczymy jak długo wytrzymają .
Duster 1.0 LPG. Przegląd przy 30 tyś , czas wykonania 4.5 godziny
Wymiany
-olej+ filtr
-filtr gazu
-wymiana śrubek przy wlewie gazu
- podłączenie do komputera ( silnik dławi sie / gaśnie na zimnym), nic z tym nie zrobiono.
Przy tych pracach pracownik zapomniał o plastiku blokującym mocowanie obudowy wentylatora chłodnicy, przez co wydobywają się hałasy jak diesla.
Za miesiąc czeka mnie kolejna wizyta przegląd roczny + montaż plastiku mocującego wentylator, ciekawe ile godzin będą znowu mnie trzymać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum