Marka: Dacia
Model: Logan MCV II
Silnik: 1.0 SCe B4DB400
Rocznik: XII 2017
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 25 razy Dołączył: 26 Sty 2018 Posty: 934 Skąd: EL
Wysłany: 2024-04-15, 19:59 znikające na forum zdjęcia z dysku Google
Dlaczego moje zdjecia (obrazki, screeny) umieszczone na moim dysku Google znikają z tego forum? Wiem, ze problem nie leży po stronie tego forum. Cos chyba zmieniono w linkowaniu dysku Google. Z forum znikly moje stare obrazki i nie mogę zalinkować nowych. Na dysku Google wciąż leniwie leżą moje obrazki cierpliwie czekając na ponowne wyświetlenie ich blasku w sieci.
Marka: Seat
Model: Ateca
Silnik: 1.0 TSI
Rocznik: 2022 Pomógł: 6 razy Dołączył: 24 Kwi 2012 Posty: 917 Skąd: Poznań
Wysłany: 2024-04-16, 10:17
To jest kwestia generowania linków.
Trzeba jakieś magie odprawiać z tym że najpierw udostępniasz zdjęcie, potem pobierasz odpowiednio długi link który nie wygasa.
Nie chciało mi się nigdy w to bawić.
Natomiast to jest problem po twojej stronie, nie stronie forum.
* - w miejsce gwiazdki wklej środkową część adresu linku wygenerowanego z dysku Ggle. Jesli czegoś teraz nie pokrecilem to zawsze tak było i działało. Później, chyba od roku, niektóre obrazki na forum zaczęły znikać. Teraz, po roku, już chyba nie ma żadnego. A wszystkie są na dysku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum