Dziękuję przede wszystkim zlotowiczom, bo bez was nie było by zlotu i nie byłoby dla kogo tego robić, ponieść trudu organizacji zlotu. 💪 I tutaj kolejne podziękowania dla współorganizatorów. Przemo z Paulą za zabawy dla naszych kochanych dzieciaków. Za grila. Dla Mariusza i Ani za wóz dla Piasta i parę innych drobnych. Ani i Pawłowi za gry terenowe. Może trochę długie i dzieciaki mogły się nudzić ( jak się nie słucha ze zrozumieniem co należy robic🫣). Dziękuję moim chłopakom i lubej za wyrozumiałość i wsparcie, żeby się udało połączyć poszczególne elementy zlotu w całość ku waszej i naszej uciesze. Bogom i Boginiom. Duchom, które nakazały zwołanie Polan.🤣 Krzysiowi z eWolf za wywiad, który w na dniach się pojawi. Oczywiście sponsorom, którzy ufundowali nagrody, aby było o co walczyć tak zaciekle w zabawach. I za te uśmiechy małych i dużych. Różnego rodzaju degustacje🍻. DZIĘKUJĘ, JESTEŚCIE WIELCY. 💪💪💪❤️
Ja wpadłem na chwilę się przywitać z @"mario3" oraz poznać @"Marek1603" niestety rano w piątek przesunęły się plany i zobowiązania i nie mogłem wpaść jak planowałem na sobotniego wieczornego grilla i małe conieco. Ale myślę, że będą jeszcze okazje :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum