Moment, stronę wcześniej w tym wątku pytałem na czym polega voucher i napisałem dokładnie to samo co Ty - czyli ze voucher oznacza po prostu kupon rabatowy czyli ze za te kwotę mogę wziąć akcesoria i odpisaly 2 czy 3 osoby twierdzące ze tak nie jest bo oznacza tylko ze np. na voucher na kwotę 400 zl jest darmowe tylko 100 zl a resztę się płaci i tak samo z każdym voucherem.
To ja zrobiłem zamieszanie, wybacz ale również się poprawiłem pisząc oficjalną wersję podaną przez Dacia Polska zerknij parę postów wcześniej.
"Dziękuję za kontakt z Infolinią Dacia Polska.
Odpowiadając na Pańskie pytanie dotyczące Vouchera na 800PLN uprzejmie informuję, że może dokonać Pan zakupu przy jego użyciu akcesoriów z mniejszą ceną, ale różnica nie będzie zwrócona."
Ostatnio zmieniony przez benyo 2017-08-12, 12:06, w całości zmieniany 1 raz
tutaj najnowszy test Logana kombi z 1.0 73-konnym silnikiem.
Ogolnie to chlopaki strasznie pieprza momentami, ale przynajmniej mozna obejrzec kombi po fl i jest tez co nieco o silniku - zwróćcie uwage - jak w aucie jest cicho jak jada miastem... i to malutkie spalanie
Dla mnie Logan 1.0 w wersji Access to auto idealne - nic nie udaje, duze, oszczedne, a kosztuje tyle co auta klasy mini w stylu Skody Citigo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum