Befziesz w Wolinie, to daj znać. Na plaży jest bardzo fajne miejsce na biwakl z chęcią podjadę poznać osobiście kolegę.
Na Wolin, planowaliśmy jutro dojechać i spędzić tam wigilię.W to miejsce da sie dojechać Dusterem z przyczepą ? Jak nie to może podpowiesz jakąś miejscówkę na biwak, jak najbliżej morza, najlepiej we wschodniej części, żeby nie korzystać z promu.
Kompletnie się na tym nie znam, ale skoro i tak jedzie się z niemałą przyczepką, to warto brać boks dachowy?
Ja mam LPG i mam tam kolo zapasowe, plus innne pierdoly biwakowe. Przyczepy na czas jazdy też nie można zbytnio obciążać, lepiej cięższe rzeczy wozic w aucie. A z boxa czesto korzystam solo, wiec bez sensu go co chwile zdejmować, tym bardziej, że nie mam go gdzie trzymać.
Befziesz w Wolinie, to daj znać. Na plaży jest bardzo fajne miejsce na biwakl z chęcią podjadę poznać osobiście kolegę.
Na Wolin, planowaliśmy jutro dojechać i spędzić tam wigilię.W to miejsce da sie dojechać Dusterem z przyczepą ? Jak nie to może podpowiesz jakąś miejscówkę na biwak, jak najbliżej morza, najlepiej we wschodniej części, żeby nie korzystać z promu.
Na plażę jak najbwrdziej dojedziesz autem z przyczepą, ale Wolin nie leży nad morzem. We wschodniej części wyspy to najbardziej na wschód leży część Dziwnowa.
Plaża w Wolinie mieści się nad Dźwiną, ale miejsce bardzo ciekawe, jak będziesz na miejscu to daj znać, to przyturlam się do Wolina i jak zechcecie, to mogę Was lekko prowadzić po okolicy.
Nr. Tel. Podam Ci na priva.
Na plażę jak najbwrdziej dojedziesz autem z przyczepą, ale Wolin nie leży nad morzem. We wschodniej części wyspy to najbardziej na wschód leży część Dziwnowa.
Plaża w Wolinie mieści się nad Dźwiną, ale miejsce bardzo ciekawe, jak będziesz na miejscu to daj znać, to przyturlam się do Wolina i jak zechcecie, to mogę Was lekko prowadzić po okolicy.
Nr. Tel. Podam Ci na priva.
To może jutro u ciebie w Wolinie zabiwakujemy, a nad morze pojedziemy w wigilię, to prześlij tel, lub zadzwoń 603 996 048
Ja również dziękuję za spotkanie. Bałem się, że nie zmieścicie się tam z przyczepą, ale fajnie, ze weszła. Miłej dalszej podróży i do zobaczenia w przyszłości.
Ostatnio zmieniony przez Piotrek721015 2016-12-23, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Opel
Model: Corsa E
Silnik: 1.4 90KM lpg Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Sty 2015 Posty: 791 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-12-24, 22:21
Woow hardcorowo
Wesołych Świąt
Jak patrzę na pogodę za oknem to mi się przypomina jednak scena z filmu "Sully" z Hanksem:
"- czy jakby Pan musiał zrobić to samo jeszcze raz to coś by Pan zmienił
- tak. zrobiłbym to w lipcu"
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2016-12-25, 23:00
route2000 napisał/a:
Na pewno gazowe. Miałem taką przyczepę, że miała ogrzewanie gazowe i elektryczne na 230V na postoju na biwaku.
A przy temperaturach rzędu kilku stopni na plusie, na ile może wystarczyć standardowa butla z gazem, zakładając że nie mówimy o kampingu, tak jak w tym przypadku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum