Marka: brak
Model: brak
Silnik: brak
Wysłany: 2010-05-16, 22:16
też się chciałam przywitać, nieśmiało zaglądam :)
samochód mi się marzy, póki co zapylam na rowerze,
ale chciałabym kupić jakieś autko.
Mam nadzieję, że podpowiecie coś mądrego?
Pozdrawiam całe forum!
_________________ ehhhh...zamienić dwa kółka na cztery...
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-05-17, 11:15
Witaj:)
Masz właśnie idealny moment na zakup - Sandero za 26900zł, Loganka 27500zł, na MCV-ke też rabaty nawet ponad 4tys.zł, do tego jakiś fajny kredyt z ubezpieczeniem gratis... Nie zastanawiaj się za długo bo okazje syzbko mijają, a wybór modelu to już zależy gdzie, ile i z kim/zczym jezdzisz samochodem
Ja mam tzw. kardimatę na tylnej kanapie. Osłania tył przednich foteli, siedzisko i oparcie tylnej kanapy.
Taką: http://www.kardiff.pl/ind...how=3&podmenu=2
Wersja podstawowa, z zamkiem, kolor czarny.
A pieski mam dwa takie jakie reklamują te maty. A w zasadzie suki. I jeszcze papillonkę.
A sweterki - świetne psiaki. Jedziecie na piknik do Sielpi?
I koniecznie do transportu piesków zaopatrz się w szelki ze smyczką do zaczepienia w uchwyt pasa bezpieczeństwa (jeśli będziesz przewozić je na siedzeniu). Zdaje się, że przepisy w takim przypadku wymagają by pies był na uwięzi.
Ostatnio zmieniony przez Beckie 2010-05-27, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
Papilonka to suczka płci żeńskiej rasy kontynentalny spaniel miniaturowy Papillon.
A jest tej rasy suczka płci męskiej?
Ten piesek jest taki mały, że chyba siadając każdy z domowników najpierw sprawdza czy Papilonka właśnie nie ucięła sobie drzemki gdzieś na fotelu, krześle czy kanapie - mogłaby to przypłacić życiem...
_________________ Grunt - to umieć radzić sobie w życiu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum