Witam jestem Piotr - mieszkam zagranicą Muchowca tj w Sosnowcu, na forum zapisałem się dość dawno temu ale się nie udzielam tylko czasem przeglądam. To wszystko niestety z braku czasu ale na zlot taki bym się przejechał 13.04 jak oczywiście nic nie wypadnie to :)zawitam zabytkowa dacia 1310p:) pozdrawiam
Marka: była Dacia jest Nissan
Model: była Duster jest Pathfinder
Silnik: było 1,6 16V 4x4+LPG jest 2.5 dci 4x4reduktor
Rocznik: było 2010 jest 2006
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Wysłany: 2013-03-04, 14:34
A co będzie? Jaki charakter zlotu? ewentualnie jaki koszt? Będę pierwszy raz. (27 jadę na wesele). Poza tym terminy ok. choć im później tym ładniejsza sceneria
Ostatnio zmieniony przez Hakama 4x4 2013-03-04, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Witam
A ja mam taką prośbę. Z racji tego iż jestem od niedawna byłbym chętny zjawienia się moją LODZIĄ na zjeździe. Jednakże wpisując na Google Maps "Muchowiec" wyskakuje mi jakaś wiocha koło Strzelina. A po opisie widzę że to Śląsk. Czy możecie dokładnie podać lokalizację zlotu.
Będę bardzo wdzięczny
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Wysłany: 2013-03-05, 07:22 Re: zlot
Louis79 napisał/a:
Hakama 4x4 jeśli interesuje Cię zlot to tak możemy powiedzieć o Zrębicach ale to koniec sierpnia/wrzesień.
Zrębice również chętnie. O info proszę. Widziałem jednak także zdjęcia z Katowic z 2010 r. i chętnie przyjadę.
Jestem nowym użytkownikiem forum. Za dwa tygodnie odbieram swoją Dacię Lodgy. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej, więc bardzo chętnie pojawię się na zlocie.
Muchowiec ciekawie brzmi jeszcze się jednak zastanowię bo problemem jest to że mam rocznego malucha a po terminach widze że to sobota więc żona i mały pewnie też chcieliby się przejechać a pogoda w kwietniu nie należy jeszcze do ciepłych.
Natomiast Zrębice już lepiej wyglądają tym bardziej że data to przełom sierpnia/września z pogodą będzie ciekawiej a i okolice bardzo ładne i znane :)
Także zobaczymy
Ze Zrębicami jest mały problem. Trzeba się decydować bo może braknąć miejsc i będzie trzeba szukać w innym agro.
Ale jeżeli chodzi o mnie to ja na nocleg się nie pisze. Mam niedaleko rodzinę więc jak wypali to podjadę zjem w karczmie obiad posiedzę z wami pogadam oczywiście osobiście się zapoznam :) pojadę dalej odwiedzić zarazem rodzinę i powrót do domu. To się nazywa przyjemne z pożytecznym :)
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2013-03-06, 09:03 muchowiec
xchris napisał/a:
Witam
A ja mam taką prośbę. Z racji tego iż jestem od niedawna byłbym chętny zjawienia się moją LODZIĄ na zjeździe. Jednakże wpisując na Google Maps "Muchowiec" wyskakuje mi jakaś wiocha koło Strzelina. A po opisie widzę że to Śląsk. Czy możecie dokładnie podać lokalizację zlotu.
Będę bardzo wdzięczny
Szukaj Muchowca w ... Katowicach
Ostatnio zmieniony przez janzet 2013-03-06, 09:04, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2013-03-06, 13:49
Nie mam doświadczenia w sprawach zlotów ale jak myślicie: czy jest sens zapraszania na zlot lokalnego dealera Dacii/Renault? i co ewentualnie możemy od niego uzyskać? Czy zdarzał się już taki udział? Tak podrzucam do rozważenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum