No to Panowie nie tylko wam Sandero sie nie podoba! Nie mam 2 szyb, czekam az sprowadza... ale nie tylko ja czekam - bo w nocy szyb pozbyli sie takze - właściciele : Mercedesa, Audi, Nissana, Volkswagena i Toyoty...
Jak widac nocne zycie w Bydgoszczy kwitnie...
Oczywiscie nie znalezli, i raczej nie znajda, pod blokiem jednak slyszec nie moglam ..o 24 jeszcze byl caly. Nic nie ukradli, spalili kilka fajek , bo smierdziala mi tapicerka papierosami marki Sport czy inne cudo bez filtra... Posiedzieli, wybili szyby i poszli dalej,,, troche powybijac
Moja zlosc???? Ja jestem bardzo radosna kobieta i nie wiem skad ten wniosek, ale dobrze - nie wnikam bo wsiakne
Popielniczke,,, noo tez ladnie. Swoja droga to gratuluje pomyslu - ale zeby zrozumiec trzeba poznac psychologie debila... Pytanie tylko czy oplaca sie w to zagłebiac?:P
Ja jeszcze myslalam o krzesle elektrycznym, ale prad drozeje, wiec masz racje - kulka wychodzi taniej:D Po co obywatele mieliby jeszcze do interesu doplacac!
Współczuję! Cholera mnie bierze, jak słyszę o takich aktach bezmyślnego wandalizmu!
Przykre, że ciągle takie czy inne wybryki mają miejsce a ich sprawcy pozostają i czują się bezkarni!
Na pocieszenie dodam - szkło zazwyczaj na szczęście się tłucze...
Oby pierwszy i ostatni raz!
_________________ Grunt - to umieć radzić sobie w życiu...
Marka: Renault
Model: Twingo I
Silnik: 1.2
Rocznik: 1997 Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 370 Skąd: Celestynów/Warszawa
Wysłany: 2009-03-15, 21:53
DUCATI napisał/a:
Kolezanka podjedzie to przegarazuje auto do poniedzialku, wraz z kolezanka, oczywiscie ;)
Laisar - ja do Ciebie i reszty Szanownych Moderatorów apeluję tu i teraz - czas chyba najwyższy już uruchomic Kącik Towarzysko-Matrymonialny z jakimiś pokoikami chatowymi
Jeśli chodzi o chaty-schadzkowe-chatki-kopulatki to nie sądzę - w końcu to forum samochodowe, a już wcześniej przedyskutowaliśmy, że nasze auta nadają się do wszystkiego... <;
(Tym bardziej, że to właściwie jednostkowy przypadek <d; ).
A nieco bardziej serio: to dział "Powitania", więc "reguły" są luźniejsze... jak widać (;
Laisar - ja do Ciebie i reszty Szanownych Moderatorów apeluję tu i teraz - czas chyba najwyższy już uruchomic Kącik Towarzysko-Matrymonialny z jakimiś pokoikami chatowymi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum