Jako sprzedający również powinneś zgłosić ale jak nie zgłosisz to kary nie ma żadnej więc gro osób nie zgłasza
A później mieć problemy. Siostra sprzedała samochód, Nowy właściciel nie zgłosił kupna auta i po roku nastały same problemy... Siostra zagubiła umowę i musi męczyć się z tym teraz.
No i jak tam odbiór? Cisza taka... nie odebrałaś, czy może mieszkasz teraz w samochodzie?
Marek1603 napisał/a:
Jeszcze jeździ, bo tak jej się dziubek śmieje.
wojtek013 napisał/a:
Albo ten zapach nowości.....
Haha, jestem już jestem i autko też już odebrane! To prawda, pachnie nowością i musiałam chwilę nim pojeździć i się nacieszyć. Ale powiem wam, że dziwnie mi się jeździ póki co, tzn te pedały są takie mięciutkie w porównaniu do Peugeota, troszkę inne gabaryty i kultura jazdy. Chwilę mi pewnie zajmie zanim się przyzwyczaję.
Pochwalić się autkiem mogę gdzie - w dziale galeria?
Marka: DACIA
Model: Sandero Stepway
Silnik: TCe 90
Rocznik: XII 2017
Wersja: Outdoor Pomógł: 117 razy Dołączył: 01 Cze 2017 Posty: 3954 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-09-29, 13:36
astaaa napisał/a:
Pochwalić się autkiem mogę gdzie - w dziale galeria?
A oczywiście- czekamy na fotki, przypomnienie wyposażenia, no i pierwsze wrażenia.
Zwykle ludkowie zaraz na gorąco "plusy i minusy" zakupionego modelu wyłuszczają...
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2017-09-29, 14:33
astaaa napisał/a:
dziwnie mi się jeździ póki co, tzn te pedały są takie mięciutkie w porównaniu do Peugeota, troszkę inne gabaryty i kultura jazdy
Hej, hej, zapraszam na mój wątek z fotkami i póki co krótką relacją, która mam nadzieję w czasie się rozwinie. Wszelkie pytania możecie też tam kierować. http://www.daciaklub.pl/f...pic.php?t=15244
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum