Marka: Dacia
Model: Sandero II Stepway Laureate
Silnik: 0.9 TCe 90 S&S
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2016-04-01, 12:20
gfedorynski napisał/a:
Już wiem, skąd różnica - samochód ma rok produkcji 2016, ale jest z zeszłej gamy modelowej. Wtedy standardowo w Laureate nie było radia, więc dodanie MediaNav kosztowało o tysiąc więcej. Oczywiście mnie jako kupującego średnio to obchodzi, ale dealer jest na razie twardy w negocjacjach, więc nie wiem, czy coś z tego będzie.
Wyższa szkoła "ekonomi stosowanej" - widać, że już się i innym udzielają absurdy z minionych czasów
No właśnie - czy ktoś wie, jakie są pozostałe różnice między zeszłorocznym i obecnym Laureate? Żeby się nie okazało, że nie mam jakiegoś drobiazgu, o który zapomniałem zapytać...
Z tego co mi się rzuciło w oczy to w modelu na rok 2016 oprócz radia w standardzie jest jeszcze podłokietnik kierowcy i lusterko do obserwacji dzieci na tylnej kanapie - w modelu na rok 2015 tego nie było...
Taka konfiguracja jaką podałeś to wg. katalogu 51,980 zł
Już wiem, skąd różnica - samochód ma rok produkcji 2016, ale jest z zeszłej gamy modelowej. Wtedy standardowo w Laureate nie było radia, więc dodanie MediaNav kosztowało o tysiąc więcej. Oczywiście mnie jako kupującego średnio to obchodzi, ale dealer jest na razie twardy w negocjacjach, więc nie wiem, czy coś z tego będzie.
Chybna się na łby z... pozamieniali. Co Ciebie obchodzi ile ich kosztowało wyposażenie jak teraz jest taniej? Niech zejdą z obecnej ceny katalogowej z 4% albo adios. Zamówisz po siebie i bez rabatu zapłacisz mniej niż od nich. Nie, no jestem zbulwersowany...
EDIT
Jakie lusterko do obserwacji dzieci? Jak to się objawia?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum