Marek, jak będzie sucho będzie sielsko, jak będzie mokro będzie off-road'owo, jak będzie śnieg będzie zarazem sielsko i off-road'owo. Nawet nie chcę słyszeć że pogoda was wystraszy i nie pojedziemy na przejażdżkę !!!
Krzysztofie ja nie w tym sensie, że się boję bo już jeździliśmy razem tylko, że każda pora ma inną frajdę z jazdy.
Właśnie dzwoniłem i okazało się, że był tylko wczorajszy email w spamie. Prawdopodobnie poprzedni też tam wylądował i usunęli. Właśnie wysłałem ponownie i czekam na odpowiedź.
Poniżej odpowiedź.
Ja wpłacam za swój pokój całość jako zaliczkę rezerwacji.
Pozostałe rozliczenie na miejscu.
Jeżeli chcecie to możecie za swoje też zapłacić przelewem (połowa z kwoty 1026zł. za pokój 2 osobowy). Można dopisać w tytule "wypoczynek daciaklub" oprócz danych poniżej.
Najwyżej na miejscu rozliczymy wjazd za auta.
"Dzień dobry,
Potwierdzam przyjęcie wstępnej rezerwacji na 2 pokoje 2 osobowe oraz 1
pokój typu studio dla 4 osób w terminie 9-12.11.2018
Koszt Państwa rezerwacji wygląda następująco:
2 pokoje x 171zł x 3 doby = 1026zł
1 pokój x 288zł x 3 doby = 864zł
3 samochody x 100zł = 300zł
W cenę wliczone jest śniadanie. Podana cena zawiera już 10% rabatu-
regularna cena za pokój 2 osobowy wynosi 190zł/doba.
W celu gwarantowania rezerwacji proszę o wpłatę zadatku w ciągu 7 dni w
wysokości 864zł (całość należności za pokój 4 osobowy) na poniższe dane:
24 1240 5006 1111 0010 7190 3030
"Grabowski"
Piotr Grabowski
ul. Sanicka 142
97-500 Radomsko
W tytule przelewu proszę o podanie nazwiska, na które została dokonana
rezerwacja oraz terminu.
Proszę o informację odnośnie rozliczenia- wystarczy paragon czy będzie
potrzebna faktura? - jeśli tak to proszę o przesłanie danych.
To OK. Znaczy do zobaczenia na miejscu. My będziemy bardzo późno wieczorem bo po drodze muszę zahaczyć Rybnik chyba że MNŻ coś zmieni i polecimy bezpośrednio na miejsce.
Marcin
Masz rację, bo to jest trasa widokowa na sobotę. Na niedziele zobaczymy co nam zaoferują w naturaparku. Z tego co wiem to tam mają trasy bardzo trudne ale rozmawiałem z babeczką żeby zorganizowali coś bardziej turystyczno-offroadowego, niż do topienia auta w błocie.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2018-11-05, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
Masz rację, bo to jest trasa widokowa na sobotę. Na niedziele zobaczymy co nam zaoferują w naturaparku. Z tego co wiem to tam mają trasy bardzo trudne ale rozmawiałem z babeczką żeby zorganizowali coś bardziej turystyczno-offroadowego, niż do topienia auta w błocie.
To wiele wyjaśnia, myślałem ze w jeden dzień robimy dwie pętle bieszczadzkie, które są dla każdego samochodziku a jeden dzień robimy wypad w głusze i tę trasę tak odczytałem. Ja zapytam o lekkie trasy dla turystyki rodzinnej, bo utopić samochód to nie problem, problem potem takim wrócić do domu ;) zwłaszcza jak silnik zassie wodę, bo to jest jedyny problem mojego Dustera.
Więc tak. Kto nie był niech żałuje.
Z czystym sumieniem mogę polecić naturapark. Tak pokoje jak i wyżywienie. Na prawdę warto było.
Dzięki za spotkanie.
Pierwszy dzień objazdówka 10.11.2018.
Około 170km ale daliśmy radę nawet Duster 4x2. Odwiedziliśmy Tomka w Wołosatym. Zjedliśmy po pizzy i zamieniliśmy parę słów. Dzięki.
Kawałek trasy z roadbook-a 20B pkt. 36 - 31.
1.JPG
Plik ściągnięto 103 raz(y) 117,04 KB
2.JPG
Plik ściągnięto 86 raz(y) 152,68 KB
3.JPG
Plik ściągnięto 34 raz(y) 200,19 KB
4.JPG
Plik ściągnięto 48 raz(y) 229,86 KB
5.JPG
Plik ściągnięto 87 raz(y) 222,75 KB
6.JPG
Plik ściągnięto 24 raz(y) 155,21 KB
7.JPG
Plik ściągnięto 17 raz(y) 139,91 KB
8.JPG
Plik ściągnięto 18 raz(y) 164,02 KB
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2018-11-12, 21:01, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum