Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-12-03, 12:55
sami-99 napisał/a:
Ja w Sandero mam zainstalowane od nowości opony wielosezonowe Michelin.
A jaki to model?
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Ja dziś zmieniałem opony na zimowe i pan wulkanizator powiedział, że tych orginalnych letnich made in romania by nie wziął za darmo , że to straszny szmelc, że bardzo głośno samochód chodzi (z tym miał rację)itp. W związku z tym mam zamiar kupić na lato nowe możecie mi podrzucić jakie by były najlepsze? Z góry dziękuje.
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-10, 16:23
mardok napisał/a:
Ja dziś zmieniałem opony na zimowe i pan wulkanizator powiedział, że tych orginalnych letnich made in romania by nie wziął za darmo , że to straszny szmelc, że bardzo głośno samochód chodzi (z tym miał rację)itp. W związku z tym mam zamiar kupić na lato nowe możecie mi podrzucić jakie by były najlepsze? Z góry dziękuje.
Made in Romania, czyli jakiej masz firmy te opony ?
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-10, 19:55
A to ciekawe. Ja mam fabryczne Continentale - ciekawe czy też są made in romania :)
A może ktoś też ma fabryczne opony firmy continental - są z napisem made in romania czy jednak nie ?
hej jack ja tez mam continental made in romania i powiem wam ze sa to normalne opony najgorsze jakie mialem to dunlop tragedia duzo jezdze busami i pare opon juz mam za soba ale te continentale sa calkiem fajne
w daci to na czym się dostanie autko to totolotek i najczęściej porażka
ja dostałem na dębicy passio tragedia głośne beznadziejne i paliwożerne
czekam aż się skończą bo nie mam w piwnicy miejsca by zbierać szmelc
w tym roku w służbowym samochodzie obuli mnie w debice frigo2 porażka i śmierć w oczach wolałem stare zużyte goodyeary były o niebo lepsze przynajmniej jak się ślizgałem czasem to wiedziałem dla czego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum