Marka: dacia
Model: było mcv , jest duster
Silnik: 1,6 sce
Rocznik: 2017/2018
Wersja: Open Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Wrz 2008 Posty: 188 Skąd: luboń k/poznania
Wysłany: 2010-03-04, 20:26
Zamiast linku wkleiłem zdjęcie mojej rolety, i porównując moje uszkodzenie z uszkodzeniem Tomaszgebala nie widzę różnicy co do miejsca,tyle że ja zgłosiłem to od razu,a u kolegi wygląda jakby trwało to dłuższy czas. Winna jest zbyt ostra krawędź zwijacza(zaznaczona strzałką) zwłaszcza jeśli się wyciąga całą roletę. Natomiast co do odmowy-serwis reklamację musi przyjąć,a odmowę uznania żądaj na piśmie,potem telefon/mail do R.P.z reklamacją reklamacji.Ja tak miałem z odbarwioną/jaśniejszą listwą tylnich drzwi, i po monicie R.P. jednak uznało reklamację-listwa wymieniona,choć noga moja i koła mego auta więcej nie staną w serwisie który to robił. Tak jak radzi Laisar-zmienić serwis-(choć mam pół rzutu beretem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum