Marka: Dacia/Renault
Model: Duster 4x2/Fluence Intens
Silnik: 1,6/1,6
Rocznik: 2012/2016
Wersja: Laureate Plus
Wysłany: 2012-09-10, 17:06
maciek napisał/a:
a no tak. Ja jeszcze słyszałem że Adrian Newey nad tym pracuje, podobno ma sie pojawić system KERS i DRS z bolidu Red Bull Racing
Natomiast NASA kończy prace nad preparatem, który po naniesieniu na karoserię "daćki" spowduje, że jej Cx bardzo mocno zbliży się do zera. Konkurenci są bez szans. Byłbym zapomniał: wszelkie informacje o powrocie Kubicy do F1 to plotki. Robert będzie nadwornym kierowcą Dacia Rally Team.
a no tak. Ja jeszcze słyszałem że Adrian Newey nad tym pracuje, podobno ma sie pojawić system KERS i DRS z bolidu Red Bull Racing
Natomiast NASA kończy prace nad preparatem, który po naniesieniu na karoserię "daćki" spowduje, że jej Cx bardzo mocno zbliży się do zera. Konkurenci są bez szans. Byłbym zapomniał: wszelkie informacje o powrocie Kubicy do F1 to plotki. Robert będzie nadwornym kierowcą Dacia Rally Team.
Nie byłby pierwszym byłym kierowcą F1 w teamie Daci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum