8-) witam mam pytanko o podłokietnik czy to taki http://allegro.pl/podloki...3728250836.html zamontowałeś sobie w LODZI i jak się sprawuje czy czasem to nie przeszkadza. A szyby też sobie przyciemniłem koszt 500pln
hey podłokietnik wygląda prawie identycznie - prawie bo musiał bym s[poojrzec w dzień na swój.
Ps Twoje autko fajniutkie czarne tez się zastanawiałem , ale chciałem cos zmienić w zakupach autek ;) i dlatego zawsze inaczej wybieram i je uzbrajam
Jeśli chodzi o przyciemnienie to wszystko zależy jaka folie uzyli jakiej klasy, u mnie z zewnątrz mocno przyciemnia ale od wewnątrz jak się patrzy na zewnątrz to swietnie widać i jest dobra widoczność po ciemku a w poprzednim aucie była gorsza widocznosc
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum