Super mega świaży Duster Brąz Cajou , 1.6 Laureate pakiet look 2WD.
[GD XXXAP]
Widziany przy stacji Neste na grunwaldzkiej w godzinach ~` 8 40 . Wyglądał ślicznie , nawet się nie pobrudził jeszcze, jest ryzyko że chwile wcześniej został odebrany z Salonu ZDUNEK , na grunwaldzkiej i pojechał na swoje pierwsze tankowanie.
_________________ Duster u szczęśliwego nowego nabywcy :)
1. Biały Van Logan f-my GLS ul. Dąbrowskiego
2. MCV Ph II Bleu Mineral [RZ*****] Miejskiego Zarządu Dróg.
Widzę, że służby miejskie w RZ kupują kolejne Daćki
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Zaparkowałem pod przedszkolem syna, wysiadam, patrzę - a tu za następnym samochodem: biały Duster 4x4. Podszedłem więc zobaczyć, czy aby nie klubowicza (nie), a potem chciałem przejść na drugą stronę ulicy. Z lewej nadjechał czerwony Berlingo, więc zaczekałem aż przejedzie. Zatrzymał się potem 5 m dalej - no to przechodzę, kukam zza niego, czy z prawej coś nie nadjeżdża... a tu owszem - czarny Duster, też 4x4 ((((:
No naprawdę, co to się porobiło - kiedyś trzeba było polować na każdą sztukę Daćki... A teraz? Jeszcze trochę i na każdym rogu będziemy się o nie potykać!
Wczoraj 350 km Rzeszów_.Nowa Słupia (Św. Krzyż) -> Rzeszów i wynik:
1. MCV Ph II Basalte Gris [SW*****] Lechów k. Kielc
2. Sandero Black Editon [RZE****] Bór k. Głogowa Młp.
Dzisiaj:
Logan Ph II, srebrny Straży Miejskiej ul. Bohaterów
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Wczoraj:
Sandero 1.4, Bleu Marine [NE*****] Pod Bud. L Politechniki Rzeszowskiej;
Logan MCV 1.6, Ph II, Czerwień Strażacka [RPZ****],Al. Armii Krajowej;
Logan MCV 1.5 dCi, Ph I, srebrny [RZ*****], Al, Armii Krajowej;
Logan 1.6 MPI, Ph I, szarozielny, [RZ*****] pod E. Leclerc'kiem;
Logan ?? Ph I, zielono-brązowy [??****], pod E. Leclerc'kiem (może sprowadzany?)
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-09-17, 17:38
Parę dni temu na drodze 933 Pszczna-Żory Czarne Sandero i miła pani zrozpaczona bo złapała kapcia - zmieniłem koło i zasugerowałem wizyte u pobliskiego wulkanizatora
Marka: Dacia
Model: Duster 4X2
Silnik: 1,5 dCI 110 KM
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 846 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-09-17, 20:32
benny86 napisał/a:
Parę dni temu na drodze 933 Pszczna-Żory Czarne Sandero i miła pani zrozpaczona bo złapała kapcia - zmieniłem koło i zasugerowałem wizyte u pobliskiego wulkanizatora
Trzeba było jeszcze za reklamować nasz klub bo mało jest u nas pań
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum