W ogóle przez Ciebie grapess to się człowiek schizy może nabawić, bo jak głupi ciulik zaczyna szukać w aucie problemów. W żadnym innym aucie nie sprawdzałem czy mi się fotel buja, tutaj już parę razy - ale nie chce się bujać, przyglądam się zderzakowi, popycham go, ugniatam - ale nic nie chce odpaść, nawet na autostradzie ostatnio jechałem 130 km/h, żeby sprawdzić czy może przypadkiem auto buja po szosie - ale też nic (a opony te same z Continentala), bez problemu można nawet jedną ręką prowadzić (chociaż raczej tego nie robię).
Muszę chyba rzadziej wchodzić na forum, będę spokojniejszy
A to dobre też ostatnio jechałem 120 i o dziwo moja małżonkę siedzącą z tyłu słyszałem bardzo dobrze a wcale nie krzyczała A co do kretyńskich filmików z you tube że przy 20 włącza się ESP to ostatnio miałem dobry ubaw z małżonki "trzymaj się bo zakręt zaraz wywalimy się do rowu "
też ostatnio jechałem 120 i o dziwo moja małżonkę siedzącą z tyłu słyszałem bardzo dobrze a wcale nie krzyczała A co do kretyńskich filmików z you tube że przy 20 włącza się ESP to ostatnio miałem dobry ubaw z małżonki "trzymaj się bo zakręt zaraz wywalimy się do rowu "
może spróbuj trochę przyhamowywać na zakrętach bo małżonka dostanie zawału :)
Moja małżonka krzyczy wtedy gdy ja jestem z tyłu, niekoniecznie w samochodzie
A co robi jak sąsiad jest z tyłu
Woła karetkę, gdyż sąsiad mój jest bardzo wiekowym panem i na widok młodego tyłka mógłby zejść na zawał ale jest dla niego nadzieja, gdyż on słabo widzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum