Opony zimowe zakupione, założone i sprawują się super, zwłaszcza przy dzisiejszej śnieżycy
ale, żeby nie było zbyt pięknie.....właśnie złożyliśmy reklamację na fotel kierowcy. Okazało się, że nie ma regulacji ok. lędźwiowej
Co prawda trochę późno się zorientowałam, że jej nie ma, ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale....
Marka: Opel
Model: Astra IV
Silnik: 1.7 cdti
Rocznik: 2011 Pomógł: 2 razy Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 888 Skąd: W-WA
Wysłany: 2009-01-07, 21:07
kruszyna napisał/a:
Na liczku 1800km
Opony zimowe zakupione, założone i sprawują się super, zwłaszcza przy dzisiejszej śnieżycy
ale, żeby nie było zbyt pięknie.....właśnie złożyliśmy reklamację na fotel kierowcy. Okazało się, że nie ma regulacji ok. lędźwiowej
Co prawda trochę późno się zorientowałam, że jej nie ma, ale jak to mówią, lepiej późno niż wcale....
już pisałem o tym w którymś wątku że też jej nie mam, podobno zrezygnowano z tego rozwiązania ale ja mam logana, ciekawe może w sandero też przestali montować
Marka: była Dacia, jest Toyota
Model: Sandero, Auris Touring Sports
Silnik: 1,6 (132 KM)
Rocznik: 2015 Pomógł: 13 razy Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 1500 Skąd: Ozorków
Wysłany: 2009-01-07, 21:39
kruszyna napisał/a:
Na liczku 1800km
Pewnie,że reklamuj.Wymienią Ci fotel bo muszą.W wersji Laureat fotel z regulacją lędźwiową jest w podstawowej wersji.Nie mają wyjścia Kruszynka
Kur.. bez kitu, u mnie też nie ma - ale wtopa
_________________ "I not only think that we will tamper with Mother Nature, I think Mother want's us to"
Wysłany: 2009-01-21, 07:30
Fromage napisał/a:
kruszyna napisał/a:
Na liczku 1800km
Kur.. bez kitu, u mnie też nie ma - ale wtopa
może zrezygnowano z tego rozwiązania tak jak w loganach
Owszem zrezygnowano ale zapomnieli wycofać z oferty, więc jak autko kupowaliśmy to w ofercie regulacja siedzenia jeszcze była a już nie produkowali takich. Tak nam wczoraj tłumaczyła Pani z Renault. Ponieważ sami sprawę zawalili, więc to ich problem. Części (nowe fotele) już są zamówione i na dniach mają dotrzeć do salonu. Powiedziała, że mają ok 300 takich reklamacji z całej Polski
Ja za to jestem ciekaw, czy te fotele bez regulacji to po prostu stary typ z niższych wersji wyposażeniowych, czy może jednak jakiś nowy, lepszy element, po prostu nie wymagający takowej regulacji...
Wysłany: 2009-01-21, 20:48
ja w swoim też nie mam regulacji ale już sobie darowałem reklamacje, nie przeszkadza mi jej brak bo fotel jest bardzo wygodny, chociaż na początku czułem się trochę poszkodowany
wole fotel bez niż jeżdżenie do aso, będę się tam pokazywał tylko z konieczności
laisar napisał/a:
Ja za to jestem ciekaw, czy te fotele bez regulacji to po prostu stary typ z niższych wersji wyposażeniowych, czy może jednak jakiś nowy, lepszy element, po prostu nie wymagający takowej regulacji...
ja bym obstawiał że to chyba stary typ, zrobili cięcie kosztów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum