kurcze jaka szkoda koledzy za pozno wszedlem na forum bo bardzo chetnie bym sobie pojechal i pogadal o naszych samochodach na nastepny raz prosze na piszcie mi na priv o spotkaniu w warszawie
Tak, każdy bedzie o tym pamiętał :)
Proponuję jednak zaglądać na forum od czasu do czasu - będzie łatwiej i skuteczniej.
Fajnie, że grupka 100licy się zjechała... no cóż, nie załapałem się bo dopiero wczoraj dołączyłem do tego szacownego DACIOgrona
Wcześniej bywałem na zlotach PIKURa jak posiadałem Renatkę dlatego czerpiąc z tamtych doświadczeń trzeba wybierać takie miejsca i czas żeby łatwo można było dojechać, zaparkować właśnie całą grupą no i w pobliżu żeby można było napić się czegoś ciepłego jak zimno albo zimnego jak gorąco Dobrym miejscem, jako propozycja miejsca spotkań, jest Centrum Janki przy Realu (ale korzystać np. z parkingu przy Feuvercie gdzie zwykle jest pusto) i blisko jest zaplecze gastronomiczne, no i przede wszystkim nie ma wielopoziomowych parkingów co znacznie ułatwia wjazd bez zdejmowania antenki CB No ale Bemowo też jest cool ale chyba jedyny rozsądny termin spotkań to sobota jeśli chodzi o dojazd...
Pozdrawiam wszystkich spotowiczów i mam nadzieję, że na kolejny i ja będę mógł zawitać
PS. pracuję w dyżurach zatem w soboty i niedziele również stąd zastrzeżenie, że akurat termin nie będzie kolidował, hehe
_________________ Idący donikąd zwykle tam dochodzą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum