Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2014-01-20, 11:04
Jeśli tak, to baaardzo nieładnie.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Nikt nikomu nie odbiera zasług ani znikąd nie wyrzuca - admini i modzi to przecież jedynie funkcje techniczne, dotyczącego codziennego funkcjonowania forum. Ani to prestiż, ani jakiś nadzwyczajny powód do chwały...
Forum wymaga gruntownej reformy i przekonałem Marcina, że właśnie "daćkowość" osób funkcyjnych będzie temu sprzyjać. Wydaje mi się to dość naturalnym wnioskiem, patrząc po aktywności osób, które zmieniły auta na modele innych marek. (I zazwyczaj bardzo podobnie jest zresztą na innych forach).
Ubiegłeś mnie z pytaniem na PW może o minutę lub dwie, Kratylosie.
Forum nikt nie "rządzi" - natomiast realnie zarządza ten, kto się nim faktycznie zajmuje. Jest najzupełniej normalne, że w różnych okresach są to inne osoby.
Natomiast jak zawsze, jeśli forumowicze dojdą do wspólnego wniosku, że powyższe decyzje należy zmienić, to tak się stanie.
Ostatnio zmieniony przez laisar 2014-01-20, 11:18, w całości zmieniany 2 razy
Kratylos [Usunięty]
Wysłany: 2014-01-20, 11:21
Ostatnio zmieniony przez Kratylos 2014-01-20, 11:24, w całości zmieniany 3 razy
Ja widziałem jeszcze inne chamstwa na innych forach samochodowych - byłem sam ich ofiarą i świadkiem braku odwagi i honoru adminów . Mnie już nic nie zaskoczy .
Ale, że to żadna "nobilitacja" i niewielka zasługa bycie adminem czy modem zgadzam się w zupełności i podpisuję obiema rękoma.
Kolego Kratylos z pełnym szacunkiem do twojej osoby jak i założyciela daciaklub ale moim zdaniem sam się o to poprosiłeś.
Chwalisz się że jesteś założycielem, twoje dziecko itd. ale jak prosiłem się o przestrzeganie zasad, które były ustalone przez was, jeszcze przed moim "urzędowaniem" na forum to ...... Nie będę cytował PW ale sam wiesz co mi napisałeś.
Moim zdaniem zacząłeś najnormalniej zlewać klub i mnie (nie wiem jak z pozostałymi funkcyjnymi)
Naprawdę nie na miejscu są twoje wypowiedzi zwłaszcza te wulgarne.
A to jest dobre " dacia klub polska to nie jest Twoj prywatny folwark ". Już coś podobnego słyszałem pod moim adresem od kogoś.
Kratylos [Usunięty]
Wysłany: 2014-01-20, 11:50
Ostatnio zmieniony przez Kratylos 2014-01-20, 11:57, w całości zmieniany 4 razy
Wysłany: 2014-01-20, 11:59 Re: skandaliczne zachowanie laisara
BoloSr napisał/a:
rozumiem ze po cichaczu tez modów i adminów się ustali :):)
Z tego co pamiętam to user musi wyrazić zgodę być modem czy adminem.
Teraz będą się wypowiadać obrońcy uciśnionych.
Powtórzę po raz kolejny "zmiany zawsze będą boleć jak człowiek czuje się za pewnie".
Pamiętajcie, że logując się na daciaklub.pl jesteście gośćmi i obowiązują nas ustalone zasady.
Zastanawia mnie jedno.
Co zrobią osoby, którym nie podoba się regulamin jak dojdzie do jego wprowadzenia?
Odwaliłem z kilkoma osobami brudną robotę z min i wszystkim dziękuję za pomoc. Czekam teraz cierpliwie na jego wprowadzenie.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że nie będę z niego korzystał jeżeli nie zostanę zmuszony. Myślę, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i wszystko da się ustalić - dogadać bez radykalnych kroków.
@Kratylos: Żądasz, żeby było publicznie, a potem się skarżysz, że najpierw nic nie było załatwiane "w kuluarach"...
Tak, uważam, że PW po publicznym ogłoszeniu jest fair - napisałem już poprzednio dlaczego.
DKPL nie jest niczyim "folwarkiem", ale albo ktoś się zajmuje forum na codzień, albo nie, i MSZ tylko to powinno być wyznacznikiem wykonywania obowiązków admina czy moderatora. Jeśli klubowicze uznają inaczej, to się podporządkuję - łącznie z rezygnacją z bycia adminem. _Mnie_ to do ego nie jest potrzebne...
Jeśli ktoś miał wkład w forum, to on pozostanie, bez względu na kolor loginu - więc nikt nikogo nigdzie nie kopnął. A "wcześniejsze dogranie" to już jakaś paranoja - rozmawiałem o tym tylko wczoraj i tylko z Marcinem... Na tym poziomie jednak dalej nie będę rozmawiał, EOT.
Ostatnio zmieniony przez laisar 2014-01-20, 12:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2014-01-20, 12:10 Re: skandaliczne zachowanie laisara
Marek1603 napisał/a:
BoloSr napisał/a:
rozumiem ze po cichaczu tez modów i adminów się ustali :):)
Z tego co pamiętam to user musi wyrazić zgodę być modem czy adminem.
Teraz będą się wypowiadać obrońcy uciśnionych.
Powtórzę po raz kolejny "zmiany zawsze będą boleć jak człowiek czuje się za pewnie".
Pamiętajcie, że logując się na daciaklub.pl jesteście gośćmi i obowiązują nas ustalone zasady.
Zastanawia mnie jedno.
Co zrobią osoby, którym nie podoba się regulamin jak dojdzie do jego wprowadzenia?
Odwaliłem z kilkoma osobami brudną robotę z min i wszystkim dziękuję za pomoc. Czekam teraz cierpliwie na jego wprowadzenie.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że nie będę z niego korzystał jeżeli nie zostanę zmuszony. Myślę, że jesteśmy dorosłymi ludźmi i wszystko da się ustalić - dogadać bez radykalnych kroków.
spokojnie nikogo nie bronie ale takich rzeczy tak się nie powinno załatwiać :(
wszystkiego nikt tu nie będzie wiedział tylko zainteresowani i między sobą powinno to być załatwione odpowiednio a nie ze ktoś kogoś załatwia w taki sposób ale róbcie jak uważacie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum