od pewnego czasu oglądam filmy z testów samochodów na tym kanale i wydają mi się że są w miarę obiektywnie przeprowadzone, konwencja testów jest stale udoskonalana. Nareszcie dostali Dustera na testy ciekawe co z tego wyniknie ?
heheh też wam cieknie spryskiwacz pod takim kątem ?
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Ostatnio zmieniony przez maciek 2014-03-23, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-04-02, 10:55
przy czym zmniejszenie kubatury bagażnika o ok 80 l to oczywiście minus, ale umieszczenie koła w bagażniku (pomijając uciążliwość dokopania się do niego) to w porównaniu z nieszczęsnym rozwiązaniem z kołem pod podłogą - kto wymieniał na drodze, wie o co chodzi - to spory plus
Z umiejscowieniem zapasu-jak ze wszystkim, są plusy dodatnie i ujemne -kto wymieniał koło na trasie jadąc na wakacje w komplecie z bagażnikiem wyładowanym "po dach" w deszczu, ten wie czemu koło pod autem to nie taki głupi pomysł.
PS. Jak najmniej, a najlepiej wcale takich wymian niezależnie od warunków pogodowych wszystkim forumowiczom życzę
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Często, nie często-ale mnie się akurat przydarzyło nie dość, że sam zmokłem, to jeszcze połowa bagażu i małżonka, dodam, że było to już po zmroku gdzieś na jakimś totalnym zadupiu gdzie wszędzie daleko , ale co fakt to fakt przypadek ekstremum, a że nieszczęścia chodzą nie tylko parami, to na moje blisko 15 letnie doświadczenie jako kierowca kapcia złapałem 3 razy i to w jednym tygodniu (z czego 2 były jednej nocy-raz śruba , drugi raz siakieś szkło-na szczęście oba przypadki już w Wawie, bez deszczu i pod latarnią -telefon do przyjaciela za drugim razem uratował sprawę drugiego zapasu ).
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum