2. Trzymaj się danego tematu - nowy wątek lepiej poruszyć w nowym temacie.
(W razie czego będzie go można połączyć z już istniejącym, a jeśli różne sprawy będą w jednym poście to nie będzie się go dało podzielić).
Czyli: osobno przywitanie, a osobno pytanie o modyfikacje Dustera.
kicia, tak w ogóle to dzięki za tamten link - bardzo ciekawy temat
Z tym wymieszaniem tematów to jakoś tak mi samo poleciało, bo samo suche "cześć" wydawało mi się być zbyt .. suche ;) No ale już zakładam nowy temat w takim razie
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2014-04-23, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie martw się Forum jest dla ludzi. A przecież nie każdy ludź jest umysłem ścisłym, który wszystko układa w odpowiednie szufladki i stara się nie robić redundancji.
kicia sorry, że robię OT ale nie piszę się dla jednej osoby "ludź" tylko "człowiek", a dla paru osób to już "ludzi"
Prawidłowo powinno być ".... nie każdy człowiek jest umysłem ścisłym..."
Pozdrawiam Cię kicia
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2014-04-23, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie martw się Forum jest dla ludzi. A przecież nie każdy ludź jest umysłem ścisłym, który wszystko układa w odpowiednie szufladki i stara się nie robić redundancji.
kicia sorry, że robię OT ale nie pisze się dla jednej osoby "ludź" tylko "człowiek", a dla paru osób to już "ludzi"
Prawidłowo powinno być ".... nie każdy człowiek jest umysłem ścisłym..."
Wiem, wiem. Powinnam pisać tak, żeby to google translator przetrawił.
Ale ja lubię łamać schematy - więc w tekstach mało istotnych dla obcojęzycznego poszukiwacza będą mi się zdarzały dziwne wyrazy.
ą co dokładnie, bo nie dopatruję się nadużyć i złamania regulaminu? ;)
Widzę, że nie przeczytałeś, więc podpowiem. Punkt 5 przytoczonych zasad. Przeczytaj tytuł tego punktu, a potem swój post może skojarzysz.
Mam nadzieje ze to nie będzie wielkim utrudnieniem dla innych forumowiczów, ale kilkanaście lat przyzwyczajeń robi niestety swoje i bez bicia przyznaje się ze pisanie ćźńó zajmuje mi zbyt wiele czasu, toteż tego po prostu tego nie używam. Liczę, że nie będzie to odebrane jako zamach na polszczyznę ani nie ugodzi to zbytnio w użytkowników forum i wciąż będzie się liczyła merytoryka postów, a nie ich mniej lub bardziej indywidualny styl
Pozdrawiam i sorry z góry za problemy z czcionką, interpunkcja i niektórymi błędami ortograficznymi jak i stylistycznymi Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem i nie urażam taką pisownią i że nie będę musiał mordować się altami pół godziny żeby napisać 3 zdania …
PS. Wyszukiwarki google są cwane i czy piszemy coś z polskimi ogonkami czy bez nich i tak wyniki są podobne.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2014-04-23, 17:56, w całości zmieniany 4 razy
Po prostu proszę i mam nadzieję, że uszanujesz zasady forum, bo są to ogólnie przyjęte "dobre rady" i wszyscy się do tego stosują. Czasami się zdarza komuś coś napisać więc nie robimy z tego afery jeżeli nie jest to regułą.
Z drugiej strony zrozum nas jak musimy czytać takie posty. Jest to normalnie męczące, bo czasami trzeba się domyślać co autor miał na myśli.
Niedługo zostanie wprowadzony regulamin i chciał, czy nie będziesz się musiał dostosować.
Marka: DUSTER I 1,5 dCi 90KM
Model: TESLA model 3 LR
Silnik: 440 KM
Rocznik: 2021, 2022 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2011 Posty: 549 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2014-04-24, 06:14
Witaj
_________________ Tesla 3 LR 82 kWh 4x4 440 KM 2022r. - 14,0 kWh/100 km
Renault ZOE II 52 kWh 2020r. - 13,0 kWh/100 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum