W chwili obecnej jestem szczęśliwym oczekującym na odbiór zamówionego pod koniec kwietnia Dustera 4x2 w wersji Laureate z silnikiem 1.6 16V + LPG (od dealera, bo na fabryczny musiałbym czekać do października, a że jestem człowiekiem niecierpliwym - nie zdecydowałem się na to) . Z wyposażenia dodatkowego zamówiłem:
Widzę, że też dostałeś dywaniki gumowe i podłokietnik. Czy to znaczy, że dostałeś cały pakiet Comfort (dodatkowo wkład do bagażnika, chromowane lusterka i światła przeciwmgłowe i zestaw palacza)? Taki pakiet kosztuje obecnie 800 zł (PDF z listą pakietów).
Hmm powiem szczerze - nie wiem. Z tego co pamiętam to w skład pakietu LOOK wchodzą wspomniane przez Ciebie chromowane lusterka. Chromowanych osłon świateł przeciwmgielnych, wkładu do bagażnika ani zestawu palacza nie mam (nie palę )
W dzisiejszych czasach mało kto już pali
Ja pakiet Comfort wzięłam tylko dlatego, że kosztował mniej niż podłokietnik i wkład do bagażnika kupowane osobno.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: DUSTER I 1,5 dCi 90KM
Model: TESLA model 3 LR
Silnik: 440 KM
Rocznik: 2021, 2022 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Gru 2011 Posty: 549 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2014-05-20, 16:19
Witaj
_________________ Tesla 3 LR 82 kWh 4x4 440 KM 2022r. - 14,0 kWh/100 km
Renault ZOE II 52 kWh 2020r. - 13,0 kWh/100 km
Nie będę tworzył kolejnego tematu - wczoraj dowiedziałem się, że mój Dusterek, którego zamówiłem 26 kwietnia, będzie wyprodukowany 10 lipca, potem już tylko transport to Polski i odbiór Zaplanowany mam na 30 tydzień roku i tak się zastanawiam, czy się wyrobią
Ostatnio zmieniony przez FocuS83 2014-07-04, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
Powinni się wyrobić.
Mój Duster był wyprodukowany 9 czerwca (poniedziałek).
18 czerwca (środa) był już w Polsce, 23 czerwca (poniedziałek po długim weekendzie) już był w salonie, a następnego dnia były papiery.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum