Może ktoś ma instrukcję servisową Daci LOGAN MCV ?!
Bo nawet nie wiem jak dostać sie do żarówek w stopie i innych , najlepiej w wersji elektronicznej ( PDF ) lub inne ?!
Pozdr PW
Ja może trochę nie na temat - zgubiłeś instrukcję obsługi? Rozdziały 5.11 - 5.19, to np. wymiana wszystkich żarówek. Przynajmniej w tym przypadku są to w zupełności wystarczające informacje
A to ja jeszcze przy okazji - w przypadku utraty właśnie instrukcji, książki gwarancyjnej czy przeglądów wystarczy się zgłosić do Renault Polska (poprzez dilera) i dostarczą nowe egzemplarze. Nie wiem co prawda jak w przypadku samochodu z "drugiej ręki", ale ode mnie tylko skserowali fakturę. Czekałem coś z 5 dni.
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-11, 11:06
pitwar napisał/a:
Może ktoś ma instrukcję servisową Daci LOGAN MCV ?!
Bo nawet nie wiem jak dostać sie do żarówek w stopie i innych , najlepiej w wersji elektronicznej ( PDF ) lub inne ?!
Pozdr PW
Ja mam serwisówki Logana w wersji PDF w języku Polskim :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum