Wysłany: 2014-06-18, 08:53 Nowy Logan MCV - jaki akcesoria kupić?
To mój pierwszy post, więc witam wszystkich
Na dniach odbieram z salonu swoją Dacię i oczekując "tego" dnia przeglądam sobie różne zasoby internetu w tym temacie. Znalazłem katalog oryginalnych akcesoriów do MCVki na stronie producenta
Jakie artykuły tu pokazane są warte zakupu, a które należy omijać z daleka? Macie jakieś doświadczenia? Nie sądzę, żeby przydały się do czegoś np. ozdoby świateł przeciwmgielnych, ale np. listwy na progi wyglądają rozsądnie... Macie? Używacie? Co myślicie?
Nie pytam tylko o listwy, chodzi mi o całość asortymentu.
Akcesoria są fabryczne oryginalne ale na pewno dużo kosztują niż dobre zamienniki na allegro. Kolega Dominus od czasu do czasu przyjmuje zamówienia na niektóre asortymenty z niemieckiej strony www.lzparts.de i zamawia na jedną paczkę (taniej wychodzi) a potem rozsyła do kolegów, którzy wcześniej zamawiali.
Warto popatrzeć na dział sprzedaży na naszym forum np. kolega sprzedaje poprzeczki na relingi do Dacii Logan MCV.
Ta oferta na stronie Dacii jest fajna, ale sporo kasy kosztuje np. podłokietnik oryginalny kosztuje 500 zł a zamiennik Armcik S2 kosztuje prawie 200 zł.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2014-06-18, 10:39
Akcesoria w ASO mają ceny z kosmosu. Daj sobie spokój.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum