Marka: Dacia
Model: Dokker VAN
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2013
Wysłany: 2014-06-26, 19:50 Chciałem pójśc do kina.... :/
... sprawdzam repertuar, a tam film, który od razy przykuł moją uwagę, tytuł:
"Wilgotne miejsca "
Myślę sobie - prowokacja, pewnie jakaś głupia komedia romantyczna o jakiejś wyspie czy coś.
No ale nic, nie lubię takiego gówna, nie mniej ciekawość silna i przeczytałem opis:
"Lubi swój zapach intymny, a podczas masturbacji chętnie eksperymentuje z warzywami. Rzadko się myje, bo higiena intymna jest dla niej mocno przereklamowana. Otwarcie mówi o tematach, o których wielu z nas nawet nie śmie myśleć, a z przyjaciółką wymienia się tamponami. Najbardziej fascynują ją zabrudzone deski sedesowe, które znajduje w miejskich toaletach… To właśnie ona – nastolatka Helen Memel (...)"
WTF ?!
Ostatnio zmieniony przez BigT 2014-06-26, 19:50, w całości zmieniany 2 razy
Dramat komedia - dwa w jednym. Mnie tam tytuł podpowiedział od razu że chodzi o te intymne miejsca u człowieka . A kolega BigT kulturalnie widzę jednak myśli nie to co ja
Cytat:
Myślę sobie - prowokacja, pewnie jakaś głupia komedia romantyczna o jakiejś wyspie czy coś.
Muszę z ciekawości zobaczyć ten film. Z fragmenu dowiedziałem się co trzeba zrobić by nie mieć zrogowaciałej skóry na kolanach - trzeba sobie podczas klękania poduchę pod nie podkładać.
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2014-06-30, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum