W końcu, po 4,5 miesiąca oczekiwania ODEBRAŁEM wczoraj samochód.
Jestem zachwycony i niesamowicie pozytywnie odbieram każdy przejechany kilometr.
Wygodnie, cisza w środku (wiem co mówię bo jeździłem A4 B7 1.9 TDI poprzednio), całkiem żwawy silnik.Jest wszystko czego potrzeba. No i najważniejsze: nie czuć zamulenia na LPG.
005a.jpg
Plik ściągnięto 226 raz(y) 181,8 KB
003a.jpg
Plik ściągnięto 160 raz(y) 145,38 KB
004a.jpg
Plik ściągnięto 158 raz(y) 178,33 KB
Ostatnio zmieniony przez stykowski 2014-07-05, 09:57, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-07-05, 18:12
gratulacje - Twój zachwyt wzrośnie w momencie,gdy pojedziesz dalej tam, gdzie inni osobówkami stają bezradnie i zawracają . A pełnię szczęścia odczujesz zimą, kiedy przyjdzie wyjechać z zaśnieżonego na wysokość 40 cm parkingu albo pokonać nieprzejezdne na oko zaspy. DD ma to do siebie,że albo się go nie lubi (są tu takie jednostki) albo z każdym kilometrem lubi i ceni coraz bardziej
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2014-07-05, 18:13, w całości zmieniany 1 raz
gratulacje - Twój zachwyt wzrośnie w momencie,gdy pojedziesz dalej tam, gdzie inni osobówkami stają bezradnie i zawracają . A pełnię szczęścia odczujesz zimą, kiedy przyjdzie wyjechać z zaśnieżonego na wysokość 40 cm parkingu albo pokonać nieprzejezdne na oko zaspy. DD ma to do siebie,że albo się go nie lubi (są tu takie jednostki) albo z każdym kilometrem lubi i ceni coraz bardziej
Yyyyyyyy... jest problem taki ze nie mam 4x4....
Ale zima mi nie straszna:)
Na razie zrobiłem 270 km na niecałych 25L gazu i dopiero się rezerwa pokazała czyli- pali mniej niż 10L gazu a to fajne! I nie kosztowało mnie to 100000zł tylko połowę!
Ave Duster! Ave Ja!
To nic - czasami wystarcza sam fakt prześwitu. Pamiętam jak w pierwszą zimę (też mam 4x2) wdrapałem się na zaspę na parkingu i tam zostawiłem samochód a kompakty krążyły bezradnie po parkingu :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum