Nie wiem, skąd to zestawienie cen, ale chyba trochę z księżyca. Orientuję się tylko w Berlingo i wiem, że są modele seryjne osobowe za ponad 70 tys. zł. Łatwo sprawdzić choćby na otomoto. Autor "recenzji" się popisał (jak zwykle) ....
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.6 4x2
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Mar 2009 Posty: 371 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-09-24, 16:45
piku, chrzanisz jak potłuczony (jak zwykle) ... zajrzyj do konfiguratora Citroena i sprawdź ceny. Ja zajrzałem. Zgadnij - zgadza się z tabelką pana Krzysztofa ?
W takim razie w jakim celu kwestionujesz zestawienie w tabelce?
Bo twoja wersja jest droższa ;-P?
Najtańsza wersja osobowa Berlingo kosztuje tyle, ile napisał autor - co bardzo łatwo sprawdzić.
Pewnie wyraziłem się nieprecyzyjnie - odniosłem się jedynie do Berlingo i zastrzeżenie nie dotyczy całej tabelki, ale najwyższej ceny Berlingo. Można się domyślić, że podczas konfiguracji innych modeli - a zatem w oparciu o ofertę producenta - także uzyskalibyśmy wyższe ceny. Nie chce mi się próbować, bo nie widzę potrzeby.
A jednak: ponieważ interesował mnie też kiedyś Dokker, zrobiłem konfigurację (nie wybrałem wszystkiego, co jest w ofercie Dacii) i wyszło 60 670 zł.
Ostatnio zmieniony przez piku 2014-09-25, 08:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum