Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: Dacia
Model: Journey
Silnik: 1,2 TCe
Rocznik: 2025 Pomógł: 10 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 815 Skąd: ŚLĄSK
Wysłany: 2015-01-05, 16:08
Witaj. Przyjemności w ujeżdżaniu Dusterka.
Zazdroszczę Ci miejsca zamieszkania. Austrię odwiedzam regularnie jadąc i wracając z wakacji we Włoszech. Zawsze zatrzymuję się w hotelu w Kalsdorfie koło Grazu. W knajpie CafeOKEY obok hotelu mają rewelacyjne piwo - nazywa się chyba Trumper lub podobnie. Ponadto dwukrotnie byłem na krótkim pobycie w Zeel am See. Obowiązkowo - Dusterem - przejechałem Grossglockner Alpine str. oraz Gerlos Alpine Road. Po drodze zwiedziłem wiele pięknych miejsc jak np. wodospady Werfen, Jaskinię Lodową oraz wszystko w okolicach Zeel am See i Kaprun. Austria zapiera dech w piersiach - jest na prawdę piękna. Austriacy bardzo przyjaźni. Pozazdrościć trzeba pomysłów na pokazanie turystom uroków tego kraju.
Tam przynajmniej pilnują architektury, nie ma takiej pstrokacizny jak u nas, ale nam wyrżnęli sporo inteligencji, Austriacy wybrali inną drogę z panem AH.
Witam i radości z posiadania wyjątkowego auta życzę ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum