Wysłany: 2015-03-12, 09:24 Dacia LODGY wita z Łodzi
Witam, serdecznie wszystkich forumowiczów. Właśnie załatwiam formalności związane z zakupem i odbiorem autka. Forum obserwuję już od dobrych kilku miesiecy. Dzięki Wam podjąłem decyzję o zakupie mimo, że mówi się różnie o zaprzestaniu produkcji modelu LODGY. Po prostu okazało się, że LODGY jest właśnie tym, czego potrzebuję. Biorę model z 2014 roku, dlatego koszt jest niższy niż katalogowy. ☺
W mojej "stajni" pozostaje Thalia, bo dzielnie służy i posiada LPG BRC. Polecam, bo bez zarzutu sprawuje sie od pierwszego dnia. Z tego powodu kupuję Daćkę w wersji z fabrycznym LPG. Mam nadzieję, Landi będzie rownie niezawodne, co BRC. Pozdrawiam serdecznie.
Robert
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Witam ponownie wszystkich forumowiczów. ; Dotknęły mnie skutki przesiadki forum na nowy silnik. Musiałem rejestrować się ponownie. Dziękuję za miłe powitania.
Dotknęły mnie skutki przesiadki forum na nowy silnik
Ależ nic podobnego - zostałeś przypadkową ofiarą walki z najazdem spamerów.
Bardzo przepraszam i cieszę się, że jednak się nie zniechęciłeś - witaj na forum! C:
Tak, czy inaczej to oczywiste, że się nie zniechęciłem. Jako gość jestem z Wami od doooobrych kilku miesiecy. Teraz, kiedy auto jest już zamówione, zdecydowałem się na przystąpienie.
Laisar, dziękuję za korektę w nazwie postu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum