W mediach podają informacje, że przejazd Nocnych Wilków przez Polskę to jakaś tragedia.
Porównywane jest to z atakiem Moskali na polaków.
Ja tego tak nie widzę.
Nocne wilki byli w Polsce wiele razy i nikt z tego nie robił draki.
Może jednak, na przekór reżimowym mediom zorganizować dla nich jakieś Daciowe wsparcie.
Hmmm... Nie wydaje mi się aby to był dobry pomysł w jakikolwiek sposób wspierać ludzi, którzy wydatnie pomagali w aneksji Krymu. Mi tamta sytuacja przypomina działanie jednego osobnika z lat 30-tych zeszłego wieku pomimo tego, że historia nie jest moją ulubienicą. Dobrze powiedział jeden facet w "Szkle kontaktowym"- jak z nich takie Nocne Wilki to niech przez Ukrainę przejadą. Wiadomo, że są wierni Putinowi a ja temu Panu nie wierzę w ani jedno słowo ani w jego dobre chęci. Ale rozróżniam polityków i zwykłych ludzi i nie ma dla mnie znaku równości między tymi dwoma grupami.
Zaczyna się brudna polityka z tego robić i brzydki zapaszek się unosi. Nie ruszałbym tego tematu na forum.
Ostatnio zmieniony przez piotr. z 2015-04-17, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum