Dustery niemal od początku były wciągane na służbę różnych formacji, łącznie z wojskiem ostatnio, ale oto coś nowego - także pod względem zakresu modyfikacji:
Myślę dokładnie to co kilazz. Przeróbka na ambulans na podobnej zasadzie co Polonez Cargo. I podobnie jak z tym Poldkiem, cała ta przeróbka bardziej by się sprawdzała jako dostawczak, niż jako karetka.
cała ta przeróbka bardziej by się sprawdzała jako dostawczak, niż jako karetka.
- pewnie inna idea temu przyświeca... może chodzi o dojazd takiego ambulansu z napędem 4x4 tam gdzie inne (klasyczne ambulanse) mogą mieć problem...
- w tym nadwoziu można by wyrzeźbić całkiem fajnego minikampera... a wtedy penetracja bezdroży byłaby przyjemnością ...
Z racji że przydałby się w firmie ale nie było a jest dokker - owa machina ukazuje brak takiego pojazdu w gamie dacii - wszystkie samochody są za krótkie :( więc ktoś wpadł na pomysł takiego cuda.
Co gorsze źle się to nie prezentuje (w środku, na zewnątrz wygląda to z lekka komicznie) choć mam obawy o zachowanie samochodu podczas jazdy po naszych drogach z wielką ilością garbów poprzecznych :D. Wolałbym jednak by taką rzecz zrobić na modelu Lodgy - no chyba że ma to jeździć po wiejskich dróżkach dlatego wybrano Dustera.
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Szkoda że nie mam kasy bo (w chwili obecnej) to bym sobie spróbował sam zrobić wersję 4x4 lodgy :D.
Na razie jednak zostaje zbieranie kasy na nowy model.
Zresztą laisar - myślę że wiele powiedziało by dialogys w rysunkach jak wielkie lub też nie sa różnice w zawieszeniach ich mocowaniach i przeniesieniu napędu
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2013-12-27, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
nie wierzę, że nie dało się by zrobić lodgy lub dokkera 4x4 bo przecież kangoo takie było, myślę że boją się robić konkurencji dla dustera. A można dać sprzęgło wiskotyczne (lepkościowe).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum